Liqui Moly distribütörü Kim ?

Rusya dünyada en çok sahte yedek parça satılan ülkelerin en başında gelir..!! Bu sebebten pek çok araç üreticisi (VW dahil) Rusya’daki yetkili servislerde satılan parçalara bile ek güvenlik tedbirleri getirilmiştir., düşünün adamların yetkili servislerinden alınan yedek parçalarda bile sıkıntı olabiliyor., Bu sebebten VW Rusya yetkili servislerinden alınan her bir yedek parçanın üzerinde (bizdeki milli piyango kazı-kazan kartlarındaki) gibi bir etiket bulunur., parçanın üzerindeki etiketi kazıyıp orada yazan kod ile VW Rusya sitesinden parçanın orjinallik sorgusu yapılır., Gelelim konumuza paylaştığınız her 2 video ‘da Rus kişiler tarafından çekildiği için Liqui Moly firması Rusya ‘ya gönderdikleri ürünlerde bu şekilde yani UV ışık ile kontrol edilebilen bir ek güvenlik getirmiş olabilirler., bu tip ek güvenlik tedbirleri genellikle sahteciliğin en çok yaşandığı (adı çıkmış 9’a inmez 8 e) olan ülkelere özgü yapılır.

Ek not: İlk video yu izleyin sadece kapakta UV ışıkta beliren kare-kod kontrolü yapmıyor., aynı zamanda bidonda da uv ışık kontrolü yapıyor.
Çok teşekkür ederim yaptığınız açıklamadan dolayı . Egemotu aradım bu karekodu sordum . Türkiye de böyle bir uygulama olmadığını ayrıca otomobil için 2 tane distribütör diğerinin de kocaelin de olduğunu söylediler. Teşekkür ederim.

@Ayhan5353 konudan bağımsız merak ettiğim bir şey var.
Birkaç arkadaşımız sormuş ama cevap alamamış, nereden aldınız?
İlk etapta bu soruya cevap vererek aldığım yeri zan altına bırakmak istemedim. Sonuçta karalamak kolaydır . Emin olduktan sonra paylaşacaktım. Yaptığım araştırmalar neticesinde aldığım yerde yetkili dağıtım firmasıymış . Uv ışığı ile kapaktaki Karekod uygulaması Türkiyede yokmuş . Laskar oto konya mekato dan aldım ürünü.

Çok teşekkür ederim yaptığınız açıklamadan dolayı . Egemotu aradım bu karekodu sordum . Türkiye de böyle bir uygulama olmadığını ayrıca otomobil için 2 tane distribütör diğerinin de kocaelin de olduğunu söylediler. Teşekkür ederim.
Kocaeli firmasi neredeymiş acaba ben Kocaeli'de olmama rağmen 2 kere egemottan 1 kere mekatodan aldım.

Kocaeli firmasi neredeymiş acaba ben Kocaeli'de olmama rağmen 2 kere egemottan 1 kere mekatodan aldım.
Kocaeli/istanbul arası bir yerde hocam., genelde fiyat olarak piyasa fiyatlarından ciddi anlamda pahalı satıyorlar., 5 Lt. TopTec 4200 için istedikleri rakam 810 lira gibi küçük bir rakam istiyorlar.

Kocaeli/istanbul arası bir yerde hocam., genelde fiyat olarak piyasa fiyatlarından ciddi anlamda pahalı satıyorlar., 5 Lt. TopTec 4200 için istedikleri rakam 810 lira gibi küçük bir rakam istiyorlar.
Ben online alışverişe devam edeyim o zaman :) 3 gun önce 632 liraya aldım 5 litre toptec 4200 ü.

Arkadaşlar hangi liqui moly cinsi veya kodlu yağı kullaniyorsunuz. 1.4 motor için

egemotta ve barotoda 4200toptec stok yok gözüküyor..mekatodan alınabilir geçen metro alışveriş magazasında gördüm 5 lt ya 720tl idi sanırım luqui molly yağı ilk verdiği yerlerden biri metroymuş..alman kardeşliği ayagına..

egemotta ve barotoda 4200toptec stok yok gözüküyor..mekatodan alınabilir geçen metro alışveriş magazasında gördüm 5 lt ya 720tl idi sanırım luqui molly yağı ilk verdiği yerlerden biri metroymuş..alman kardeşliği ayagına..
Şöyle de bir haber var eski tarihli ama

Screenshot_2022-03-12-02-19-02-96.png

Listede en aşağıya inince servis istasyonu olan Metro market listesi de var.

Belirtilen habere göre ücretsiz yağ değişimi yapılıyormuş. (yağını metro marketten alanlar için geçerlidir sanırım)

Bulunduğum şehirde de varmış ancak ben yağı internetten aldığım için bir anlam ifade etmiyor.

Geri
Üst Alt