yavuzbattal Katılımcı Üye Katılım 26 Mar 2016 Mesajlar 977 Tepkime puanı 758 Konum Kocaeli İsim Yavuz Araç Golf 8 Life 31 Mar 2022 #16 Basic xenon için far yıkama olması gerekmiyor arkadaşlar. İkidir muayeneden bu şekilde geçiyorum. Far yükseklik ayar sensörü önemli pas geçmiyorlar.
Basic xenon için far yıkama olması gerekmiyor arkadaşlar. İkidir muayeneden bu şekilde geçiyorum. Far yükseklik ayar sensörü önemli pas geçmiyorlar.
mutlubey17 Katılımcı Üye Katılım 23 Ağu 2017 Mesajlar 1,042 Tepkime puanı 605 Konum Çanakkale İsim İsmail 31 Mar 2022 #17 yavuzbattal dedi: Basic xenon için far yıkama olması gerekmiyor arkadaşlar. İkidir muayeneden bu şekilde geçiyorum. Far yükseklik ayar sensörü önemli pas geçmiyorlar. Genişletmek için tıkla ... Midline araca sonradan basic xenon retrofit yapan biri olarak 2 dir bende far yıkamasız geçebiliyorum
yavuzbattal dedi: Basic xenon için far yıkama olması gerekmiyor arkadaşlar. İkidir muayeneden bu şekilde geçiyorum. Far yükseklik ayar sensörü önemli pas geçmiyorlar. Genişletmek için tıkla ... Midline araca sonradan basic xenon retrofit yapan biri olarak 2 dir bende far yıkamasız geçebiliyorum