Anladım fikrim yok o zaman dediğim gibi ben yaptığımda sorunsuz çalıştıOnuda yaptm hocam olmadiSent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Anladım fikrim yok o zaman dediğim gibi ben yaptığımda sorunsuz çalıştıOnuda yaptm hocam olmadiSent from my iPhone using Tapatalk
Baska bi bilgisayarla tekrar denerm hocam tesekkurlerAnladım fikrim yok o zaman dediğim gibi ben yaptığımda sorunsuz çalıştı Sent from my iPhone using Tapatalk
Yok hocam tekrar denedm olmadi uyari werdi aracAnladım fikrim yok o zaman dediğim gibi ben yaptığımda sorunsuz çalıştı Sent from my iPhone using Tapatalk
Mustafa Hocam, sizin gibi alttaki resme bakıp detayına bakma fırsatım olmadı ama 09. cent. elec. hatası bende de var. Bi sonuca ulaşabildiniz mi?bu hata kodu sizce ne olabilir arkadaşlar ?
Bu çok kolay hocamben sinyal verince kapıdaki uzun ambiyans aydınlatmasınında sinyal vermesini isterdim
Hadi ya gerçekmi bu hocamBu çok kolay hocam [emoji6]
Tabi ayak aydınlatmalari da bu işe katabiliriz
Yok ayak sanki güzel olmaz ama yandakiler sergen yalçın forması olur hocam [emoji106]Tabi ayak aydınlatmalari da bu işe katabiliriz [emoji4]
Durun Hocam hemen inmeyin.Hemen inerim arabaya
Eren'im bende yapılamaz diye biliyorum. Ayak aydınlatma yapılır ama o da tek kanala bağlı her iki tarafta yanar söner.Durun Hocam hemen inmeyin. [emoji3] Benim bildiğim kadarı ile kapı ambiyanslarının kendine ait bir kanalı yok. Dolayısıyla sinyalle çakarlı yanması için kod girebileceğimiz bir kanal da yok. Ama işin üstadına bir soralım, belki vardır ambiyanslara ait bir kanal. @MSE