Benim Golf ün ilk aküsü de 6 yıl 4 ay gitmişti.Bizim burda babamı beklerken anam öldü diye bir laf vardır.
Benim 6 yıl 10 aylık akünün mefta olmasını takviye kablosu bagajda beklerken peder hosenin 2-3 yıllık inci aküsü mefta oldu.
Kendi arabamdan takviye yaparak birkerede çalıştırdım.
20 km kadar 100/110 km saat ile kullandım.
Yarın kullanmam salı günü çalışmazsa araba yeni akü şart olur.şarjla falan uğraşamam gibi.
En dandik vw fabrikasyon aküsü bende çıktı sanırımBizim burda babamı beklerken anam öldü diye bir laf vardır.
Benim 6 yıl 10 aylık akünün mefta olmasını takviye kablosu bagajda beklerken peder hosenin 2-3 yıllık inci aküsü mefta oldu.
Kendi arabamdan takviye yaparak birkerede çalıştırdım.
20 km kadar 100/110 km saat ile kullandım.
Yarın kullanmam salı günü çalışmazsa araba yeni akü şart olur.şarjla falan uğraşamam gibi.
2017 model aracımda da Sebang marka bu marka akü vardı 2020 şubat ayında öldü garantiden değiştiler yerine varta efb+ takmışlardıEn dandik vw fabrikasyon aküsü bende çıktı sanırım
Sebang efb+ 70 amp dandik kore aküsü (vw ag ? Asyalı akü çetelerine elaltından ihale vermiş ???)
Tam 2 yıl 10 ayda mefta oldu
2017 model aracımda da Sebang marka bu marka akü vardı 2020 şubat ayında öldü garantiden değiştiler yerine varta efb+ takmışlardı
Akünün üretim tarihi: 20 Temmuz 2022@Savatage @Kysr038 Bu sabah işten geldim ve hosenin Palio arabası tek marşta aldı.Yalniz dün geceden beri düşününce tekrar akünün bitme durumu olurda kendi arabamdan yine takviye yapmak adaletsiz bir durum olur diye sanayiye gitim ve aküyü ölcturdüm.Elektrici değistir dedi ve yenilemeyi yaptırdım.
Eski aküyü verdim yenisi takılma işçilik dahil 1200 TL ye işlem yapıldı.Kendi golf arabam içinde bilgi aldım.İlk ofsaytimsi durumda varta agm taktiracağim.
bu ürün jump starter diye geçer, acil durumlarda aracı çalıştırmak için kullanılır.Merhaba arkadaşlar akü şarjı için priz imkanım malesef yok bataryalı modeller nasıl olur şöyle bir ürün buldum önerileriniz bekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 63491
Merhaba arkadaşlar akü şarjı için priz imkanım malesef yok bataryalı modeller nasıl olur şöyle bir ürün buldum önerileriniz bekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 63491