Aslında o saate kadar sakindim en son arkada koltuğa bayilinca sakinlik kalmadı gözümü kararttımGeçmiş olsun. Bu gibi durumlarda çok acele etmemek sakin kalmak önemli...
İnkar etmiyorum ihtiyaç halinde ben de girerim ama emniyet şeridi zaten ilerlemek için değil durmak için. Tabi dururken de gelip arkadan çarpabiliyorlar@golfcu91 Geçmiş olsun, emniyet şeridi hiç emniyetli bir şerit değil ülkemizde.
Gelmiş geçmiş olsun sizin iyi olmaniz haberlerin en güzeli kardeşimKovid hastası annem fenalaştı hastaneye yetiştirmeye çalışırken emniyet seridinden mecbur çok trafik vardı bir aracın önüme atlamasıyla bariyerlere girdim saten 2 karış yerden gidiyordum ya araca ya bariyere vuracaktim saten uykusuzum 24 saattir hastalık yüzünden sonuç bu çöp şükür bizde bisey yok Ekli dosyayı görüntüle 56263Ekli dosyayı görüntüle 56264Ekli dosyayı görüntüle 56265
Emniyet şeridinin yapılma amacı sadece durmak için de diyemeyiz, sadece ilerlemek için de diyemeyiz.Öncelikle geçmiş olsun.
İnkar etmiyorum ihtiyaç halinde ben de girerim ama emniyet şeridi zaten ilerlemek için değil durmak için. Tabi dururken de gelip arkadan çarpabiliyorlar
evet bizim için diye eklemek lazımEmniyet şeridinin yapılma amacı sadece durmak için de diyemeyiz, sadece ilerlemek için de diyemeyiz.
Arıza yapan bir araç, trafiği aksatmaması adına emniyet şeridine çekildiğinde durmak için; acil bir durumda ambulans, itfaiye, polis araçları vs. kullandığında ilerlemek için kullanılmış oluyor.