İcon donanım sadece dizel ile alınabiliyor ben 1.2 130 ps aracı denemek isterdim, touch cok boş, icon cok dolu orta yok gibi olmuş. Aracın arkasına geçince kalite hissi birden düşüyor, çunku kapı kartonları cok kalitesiz bir plastik, ön iyiydi ama. Ön tarafta absürt olan yükseklik ayarı olmayan kol dayama, hiç işlevsel degil
Torpidonun bir kısmı kumas kaplı bu bile güzel, far kumandaları altı göz yok. Dik tablet ekran bence güzeldi, ekran çözünürlüğü ve dokunmatigi beklentimin epey üstünde geldi. Ama sadece icon donanım ile olması ve yalnız dizel ile alınması kotu, manuel vites 90bin.
Hiç bir versiyonda can tavan alamıyorsun, cevabımi aldım ben kalkayım deme sebebi [emoji23][emoji23][emoji18]
1.2 boş olan icin fiyat 66 dedi, otomatik seçeneği yok. Ama oturur oturmaz yuzde 6.5 indirim yaptı, ciddi niyetiniz varsa daha da ineriz dedi.
Genel olarak emek verilmis bir arac diyebilirim. Dış tasarımı da etkileyici, test sürüsü istedim ama beni geçiştirdiler Sanirim. Test elemanları farklıymış, ben teste çıkmam dedi st, kimse de olmayınca yapamadım. Yalıtım ve süspansiyon konforunu merak ediyorum. Ama sonra st dedi ki isterseniz evinize veya is yerinize test aracını getirebiliriz inceleyebilirsiniz. Bu benden arti puan aldı
Sent from my iPhone using Tapatalk