- İsim
- Uğur
- Araç
- Golf
TeşekkürlerHayırlı olsun
Teşekkür ederimmIyi gunlerde kullanin.
Teşekkür ederim, hocam photon led taktım hiçbir şekilde halojeni arattırmaz. Çok güzel bir görüntü ve ışık veriyor. Ben bayağı beğendim, stoplara gelince stoplarından iki tane çeşiti var dedi ben iyi olanı tercih ettim.iyi günlerde kullanın. J'lere hangi led ampulu taktınız memnun musunuz gece görüşünden. bende j taktırmayı düşünüyorum ama çok karasızım halojenleri aramayalım sonra
Peki nerde ve ne kadara mal oldu. Piyasada bu j lere 5diyen var 8diyen var 10diyen varTeşekkür ederim, hocam photon led taktım hiçbir şekilde halojeni arattırmaz. Çok güzel bir görüntü ve ışık veriyor. Ben bayağı beğendim, stoplara gelince stoplarından iki tane çeşiti var dedi ben iyi olanı tercih ettim.
Ön 5500, arka 5700 istanbulda ikamet ediyorum. Çoğu yere baktım bu fiyatlar. Arka stopların kötü olan 4.500 ledlerinin belirginliği daha zayıf kayar sinyallerPeki nerde ve ne kadara mal oldu. Piyasada bu j lere 5diyen var 8diyen var 10diyen var
Animasyonlu led stop golf 7 de olanlar mıHayirli olsun hocam ben de animasyonlu led stop aldim simdi çift j leri tedarik etme asamasindayim alıp hayirlisiyla taktirabilirsem ben de foto bırakacağım ampul olarak philipps ultinon pro 9000 led h7 ampuller var onlari arastiriyorum su an bakacağım o ise de insallah
Halojenleri arayan görmedim daha j leri taktirdiktan sonra -) bana gore j lerle iyi led ile yeterli aydinlatma alirsin . Kişisel dusuncemiyi günlerde kullanın. J'lere hangi led ampulu taktınız memnun musunuz gece görüşünden. bende j taktırmayı düşünüyorum ama çok karasızım halojenleri aramayalım sonra
Animasyonlu stoplari nerden aldiniz hocam vede fiyati nedirHayirli olsun hocam ben de animasyonlu led stop aldim simdi çift j leri tedarik etme asamasindayim alıp hayirlisiyla taktirabilirsem ben de foto bırakacağım ampul olarak philipps ultinon pro 9000 led h7 ampuller var onlari arastiriyorum su an bakacağım o ise de insallah