J led ve kayar sinyal

ugur.dogan

Katılımcı Üye

İsim
Uğur
Araç
Golf
Merhaba Arkadaşlar, Daha önceden de düşündüğüm üzere j led far ve kayar sinyal stop taktırdım. Sisleride led yaptırdım.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    228.2 KB · Görüntüleme: 119
  • image.jpg
    image.jpg
    251.3 KB · Görüntüleme: 119
  • image.jpg
    image.jpg
    215.4 KB · Görüntüleme: 119

iyi günlerde kullanın. J'lere hangi led ampulu taktınız memnun musunuz gece görüşünden. bende j taktırmayı düşünüyorum ama çok karasızım halojenleri aramayalım sonra :)

iyi günlerde kullanın. J'lere hangi led ampulu taktınız memnun musunuz gece görüşünden. bende j taktırmayı düşünüyorum ama çok karasızım halojenleri aramayalım sonra :)
Teşekkür ederim, hocam photon led taktım hiçbir şekilde halojeni arattırmaz. Çok güzel bir görüntü ve ışık veriyor. Ben bayağı beğendim, stoplara gelince stoplarından iki tane çeşiti var dedi ben iyi olanı tercih ettim.

Teşekkür ederim, hocam photon led taktım hiçbir şekilde halojeni arattırmaz. Çok güzel bir görüntü ve ışık veriyor. Ben bayağı beğendim, stoplara gelince stoplarından iki tane çeşiti var dedi ben iyi olanı tercih ettim.
Peki nerde ve ne kadara mal oldu. Piyasada bu j lere 5diyen var 8diyen var 10diyen var 😅

Peki nerde ve ne kadara mal oldu. Piyasada bu j lere 5diyen var 8diyen var 10diyen var 😅
Ön 5500, arka 5700 istanbulda ikamet ediyorum. Çoğu yere baktım bu fiyatlar. Arka stopların kötü olan 4.500 ledlerinin belirginliği daha zayıf kayar sinyaller

Hayirli olsun hocam ben de animasyonlu led stop aldim simdi çift j leri tedarik etme asamasindayim alıp hayirlisiyla taktirabilirsem ben de foto bırakacağım ampul olarak philipps ultinon pro 9000 led h7 ampuller var onlari arastiriyorum su an bakacağım o ise de insallah

Hayirli olsun hocam ben de animasyonlu led stop aldim simdi çift j leri tedarik etme asamasindayim alıp hayirlisiyla taktirabilirsem ben de foto bırakacağım ampul olarak philipps ultinon pro 9000 led h7 ampuller var onlari arastiriyorum su an bakacağım o ise de insallah
Animasyonlu led stop golf 7 de olanlar mı

Halojenleri arayan görmedim daha j leri taktirdiktan sonra -) bana gore j lerle iyi led ile yeterli aydinlatma alirsin . Kişisel dusuncem

Animasyonlu stoplari nerden aldiniz hocam vede fiyati nedir

@ugur.dogan yok hocam bu Çinlilerin ürettiği bir stop modeli golf mk 7.5 stop lambası görüntüsü ama açılırken animasyon modeli veriyor hatta adamlar öyle güzel yapmış ki açma kapama düğmesi var isterseniz animasyonlu isterseniz animasyonsuz çalışıyor

@realunreal hocam aliexpress ten aldim AKD markalı satıcıyi hatırlamıyorum su an o gün ki kur fiyatından hesaplandı 5500 tl yi geçti diye hatirliyorum

Geri
Üst Alt