J led ve kayar sinyal

@realunreal hocam aliexpress ten aldim AKD markalı satıcıyi hatırlamıyorum su an o gün ki kur fiyatından hesaplandı 5500 tl yi geçti diye hatirliyorum
çok pazarlık ettim bir türlü fiyat düşmedi ben sipariş geçecekken 5800 e gelecekti şimdi 7900 ü buluyor ama o paraya değer. Desene ilk araç sendeki olacak hayırlısı olsun güle güle kullan.

Bende tawian model far ve stop takımı ( Smoke model ) isteyen olursa yardımcı olurum

Teşekkür ederim, hocam photon led taktım hiçbir şekilde halojeni arattırmaz. Çok güzel bir görüntü ve ışık veriyor. Ben bayağı beğendim, stoplara gelince stoplarından iki tane çeşiti var dedi ben iyi olanı tercih ettim.
Nerede taktırdınız acaba ? Arka stopların akşam yanarken resmini atabilir misin ? Ledler homojen yanıyormu? Güle güle kullanın ben olsam birde Rline difizör takarım keyfime bakarım

Nerede taktırdınız acaba ? Arka stopların akşam yanarken resmini atabilir misin ? Ledler homojen yanıyormu? Güle güle kullanın ben olsam birde Rline difizör takarım keyfime bakarım
Vagcomcenter instagramda çıkıyor, istanbul. Daha öncede bir şey ler yaptırmıstım oradan, ben çok memnun kaldım. Akşam size görüntü atarım. Orjinal highline paket ile yan yana denedik aynı görüntü. Difizöre gelince insan bir çok şey yapmak istiyor ama malum pek kolay değil :)

Son düzenleme:
@suleymanbostan cok teşekkür ederim hocam şu an daha taktirmadim çift j leri bekliyorum onlar da gelsin ikisine önce PPF kaplama yaptıracağım bu esnada phillips ultinon pro led ampulleri tedarik edebilirsem direk o şekilde araca takacağım taktirdigimda foto video hepsini yukleyecegim çift J farlarda da animasyonlu model cikmis ama ampul değişimi olmuyormuş o sebepten onu almicam çünkü malum fabrikasyon ampuller zayıf geliyor biraz

Ekli dosyalar

• D880E9D0-9752-4A7E-8E5F-639F590A48A6.jpeg
    D880E9D0-9752-4A7E-8E5F-639F590A48A6.jpeg
    106.6 KB · Görüntüleme: 46
  • E18E9810-24F0-4BF3-B663-B7EC3BE70685.jpeg
    E18E9810-24F0-4BF3-B663-B7EC3BE70685.jpeg
    126.7 KB · Görüntüleme: 45
j ledlerin parklar açıkkenki ışık şiddetini yüzde 75 lere çektirin Vagcom ile. Mevcut ayarı yüksek olduğu için 1 yıl sonrasında beyaz ledler kesebiliyor. Yada beynindeki devrede sıkıntı çıkarabiliyor.

Geri
Üst Alt