Maras yakinsa yonlendireyim siziHocam son soru servis bunu güncel ne kadar a yapar tahmini ya da ben gaziantep deyim burada forumdan yönlendirebileceğiniz bir arkadaş varmı?
Tşk ler
Maras yakinsa yonlendireyim siziHocam son soru servis bunu güncel ne kadar a yapar tahmini ya da ben gaziantep deyim burada forumdan yönlendirebileceğiniz bir arkadaş varmı?
Tşk ler
Golflere uyumlu degildir passat ve tiguan troc bunlarda vardir mib3 abi
hocam bu tiguanın hayalet ekranı ve parça kodu 5G1 ile başlamıyor 5NA ile başlıyor. yani zaten bu model nav destekli ve tiguan için.5g1 920 790 serisi yani normalde nav desteklemeyen cihazları, yabancı forumlarda flash yaparak ekrana navigasyon yansıtmışlar. Turkiye de bunu yapan var mı? Örnek bir link bırakıyorum.
https://drive2-ru.turbopages.org/turbo/drive2.ru/s/l/563691300210083743/
Yazının tamamını okursan ilk başta tiguan için dijital gösterge alıyor. Tekerlek yuvarlanma hiz ve km bilgilerini değiştireceğini için ondan vazgeçiyor ve golfün bahsettiğim modelini alarak yapıyor. Gerçi çok detay paylasmadigi için doğruluğu tartışılır fakat arkadaş Yazının son kısımlarında 5g1 920 790 için yaptığını söylüyor. Gorsellerde ki zaten tiguan değil golf dijital göstergesihocam bu tiguanın hayalet ekranı ve parça kodu 5G1 ile başlamıyor 5NA ile başlıyor. yani zaten bu model nav destekli ve tiguan için.
ayrıca golflerdeki 790 ların nav desteklememesi yazılımsal değil donanımsal.
tekrar okudum hocamYazının tamamını okursan ilk başta tiguan için dijital gösterge alıyor. Tekerlek yuvarlanma hiz ve km bilgilerini değiştireceğini için ondan vazgeçiyor ve golfün bahsettiğim modelini alarak yapıyor. Gerçi çok detay paylasmadigi için doğruluğu tartışılır fakat arkadaş Yazının son kısımlarında 5g1 920 790 için yaptığını söylüyor. Gorsellerde ki zaten tiguan değil golf dijital göstergesi
ayrıca tekrar okuyunca buradaki tiguan gösterge de nav desteklemiyor. yanlış söylemişim.hocam bu tiguanın hayalet ekranı ve parça kodu 5G1 ile başlamıyor 5NA ile başlıyor. yani zaten bu model nav destekli ve tiguan için.
ayrıca golflerdeki 790 ların nav desteklememesi yazılımsal değil donanımsal.