ROTHMANSSS
Üye
Halihazırda Tiguan kullanan ve alım sürecinde T-ROC test etmiş birisi olarak kesinlikle Tiguan, yüzüne bile bakmazdım diğer alternatifin.
bütçemize göre tiguan 2019 comfortline alabiliyoruz ama troc 2021 en dolusunu alabiliyoruz. ben iki aracı da inceledim elbette tiguan çok daha güzel
ama hem biz biri bebek olmak üzere 3 kişilik bir aieyiz hem de eşim binanın küçük otoparkına tiguanı pek sokamaz gibime geldi.
Maşallah Allah analı babalı büyütsün...bütçemize göre tiguan 2019 comfortline alabiliyoruz ama troc 2021 en dolusunu alabiliyoruz. ben iki aracı da inceledim elbette tiguan çok daha güzel
ama hem biz biri bebek olmak üzere 3 kişilik bir aieyiz hem de eşim binanın küçük otoparkına tiguanı pek sokamaz gibime geldi.
Elma ile Armut.Merhabalar,
2015 Golf Comfortline aracımızı dğiştirmeyi düşünüyoruz.
Size danışmak istediğim bu kıyas ve açıkçası seçimimi belirleyeceğinizi düşünüyorum.
620-630k fiyatlarda,
Highline 2020-21 t-roc ve 19-20 comfortline tiguan arasında kaldım.
Aradaki fark sadece hayalet ekran gibi duruyor ama o da sanırım sonradan takılabiliyor.
Tiguan ve t-roc arası kalite farkı aşikar tabi ama siz ne düşünürsünüz çok merak ediyorum.
Herkese hayırlı forumlar
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın hocam. Direkt bayiiden aldınız değil mi?Herkese selamlar.
Daha yeni, daha sportif, daha dolu olduğu için 2021 model siyah bir t-roc aldık.
Araç çok özellikli ancak bana nedense golf kadar hissiyatlı gelmedi. Golf bir başka cidden..