tevfik_10
Üye
Merhabalar; öncelikle hayırlı olsun, ancak ilk mesajınızı https://www.golftutkusu.com/forum/72-tanisma-salonu/ bölümünden kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur.Merhabalar. Golf life aracımın kaporasını verip beklemeye başladıktan sonra nette gezinirken rastlıyorum size. Öncelikle güzel bir forum olmuş güzel bilgi alışverişlerinde bulunuruz umarım. Ben de life aracı aldıktan sonra benzer değişikliklere yatırım yapacağım. Katlanır ayna, ledli panjur ve valencia jant değişimi ilk istediklerim. Sonrasında ise R line ön tampon ve arka difuzor. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu değişimleri yaparken örneğin aracı daha teslim almadan doğuş otoya bu parçaların değişmesi için teklifte bulunabilir miyim? Jantları değiştirip sadece farkını bana yansıtma gibi durum olabilir mi? Ya da aracı satın aldıktan sonra örneğin yeni tampon taktırdık veya yeni jant taktırdık. Eskileri bir yerde saklıyor musunuz? Yoksa çıkma parça satan yerlere satılabiliyor mu? Bu sorular amatörce olabilir kusura bakmayın. İlk defa uğraşacağım bu işlerle deneyimlerinizi öğrenmek istedim.
Doğuş oto ya da diğer bayiler bu parçaların hiç birini yetkili serviste aracınıza takmaz.
Onların size ilk söyleyeceği şey aracınızın standart donanımında görünmüyor takılmaz olacaktır.
Zaten alırken bu opsiyonları yaptıracak gücünüz varsa bence direk r line alabilirsiniz. Sonradan bu uygulamaları yaptırmakta çok uygun fiyatlara olmuyor.
Sizlerde bizim gibi aracınızı aldıktan sonra ancak bu eklemeleri yapabilirsiniz.
Araçtan çıkan parçaları çoğu kişi internet üzerinden ya da çıkmacılara satıyor. Ben satma taraftarı değilim ama koyacak yerim olmadığı için maalesef bende satıyorum.