Yanacaklar değil mi? Yanmazlarsa muayeneden geçemezsiniz. Biliyorsunuzdur ama....
Aramıza hoşgeldiniz Hocam. Abdullah usta yardımcı olacaktır size.@yusuf hocam merhaba, bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. almanya dan direksiyon icin tus takimi aldim. midline direksiyona taktirmak icin.
bahsettiginiz Abdullah usta bu konuda bana yardimci olabilir mi ? cunku istanbulda hic bir yer bilmiyorum bu konuda bana yardimci olacak. ? ?
Hocam tuş takımı tek başına yeterli değil. Beyin değişmesi de gerekiyor. Apo usta ile görüşün çözüm üretecektir.@yusuf hocam merhaba, bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. almanya dan direksiyon icin tus takimi aldim. midline direksiyona taktirmak icin.
bahsettiginiz Abdullah usta bu konuda bana yardimci olabilir mi ? cunku istanbulda hic bir yer bilmiyorum bu konuda bana yardimci olacak. ? ?
Var hocam 2 yılda ancak tamamladım montajı2013 midline plus için aramızda sis farı montajı yapan var mı güncel
Sis farı taktırdım 2017 aracıma bcm değişmeden , izindeyken aracı sürekli kullandım sonra babama bıraktım arabayı , ancak çok kullanmadığı için aküyü bitirmiş sonuna kadar , baktırdı kaçak olduğunu söylemişler, yaptırdığım yere gönderdim , sigorta yerini değiştirmiş şuan yanmıyor diyo babam , 1 aya izne çıkıcam yine sizden yardım isteyebilirim , hangi sigortada olması gerektiği konusunda ( dönüşe duyarlı sisler ve anahtarıda değiştirtmiştim ön sisli oda ) yardımcı olursanız sevinirimVar hocam 2 yılda ancak tamamladım montajı
Aşağıdaki konuda detaylı anlattım
[/URL]
Hocam merhaba, başka bir konuda da gördüm sorununuzu,Sis farı taktırdım 2017 aracıma bcm değişmeden , izindeyken aracı sürekli kullandım sonra babama bıraktım arabayı , ancak çok kullanmadığı için aküyü bitirmiş sonuna kadar , baktırdı kaçak olduğunu söylemişler, yaptırdığım yere gönderdim , sigorta yerini değiştirmiş şuan yanmıyor diyo babam , 1 aya izne çıkıcam yine sizden yardım isteyebilirim , hangi sigortada olması gerektiği konusunda ( dönüşe duyarlı sisler ve anahtarıda değiştirtmiştim ön sisli oda ) yardımcı olursanız sevinirim