talhayarici
Üye
- İsim
- Mehmet
- Araç
- Golf 7 1.2 tsi comfortline
Yaylar değişik. Muhtemelen 3.5 cm yaylar takılmış konfor açısından kötüdür (denemiştim)Ekli dosyayı görüntüle 67151
Arkadaşlar merhaba aracı yeni aldım(ilk arabam) ancak galerinden aldığım için eski sahibini tanımıyorum araçta 18” jant var ama hiç memnun değilim aşırı sert bir de araç basık gibi duruyor sizce normal mi yoksa yayları değiştirilmiş mi nasıl anlayabilirim?
Hocam expere sordum dedim basık mı hani,o da işlem yapılmamış dedi.ben normalde sadece jantı değiştirmeyi düşünüyordum,başka ne yapabilirim,ne önerebilirsiniz?Yaylar değişik. Muhtemelen 3.5 cm yaylar takılmış konfor açısından kötüdür (denemiştim)
18 sert olur aracın tüm esneme payı gitmiş 16 veya 17 olabilir 17 olursa ben ince yanak değil bir tık kalın yanak koymuştum aracıma harika olmuştuEkli dosyayı görüntüle 67151
Arkadaşlar merhaba aracı yeni aldım(ilk arabam) ancak galerinden aldığım için eski sahibini tanımıyorum araçta 18” jant var ama hiç memnun değilim aşırı sert bir de araç basık gibi duruyor sizce normal mi yoksa yayları değiştirilmiş mi nasıl anlayabilirim?
Hocam resim atabilirmisin birde ölçüleri nedir lastiklerin18 sert olur aracın tüm esneme payı gitmiş 16 veya 17 olabilir 17 olursa ben ince yanak değil bir tık kalın yanak koymuştum aracıma harika olmuştu
H&R 3.5 CM yay verebilirim. Konforlu ve sportif. Aracımda şuan takılı. Bir tur attıktan sonra, beğenme garantiliEkli dosyayı görüntüle 67151
Aracınız hayırlı olsun yaylar oynanmış bariz belli ki ya pres yaptılar yada spor yay takılı ise aracınız dizel mi bilmiyorum benzinli yayı takılmış olabilir ön çok basık duruyor , büyük ihtimal jantlarda replikadır , konfor istiyorsanız aracınıza uygun orjinal çıkma yay ve orjinal çıkma 16 inç jant lastik alınEkli dosyayı görüntüle 67151
Eski sattığım araç ince yanak 45 ise 50 takmıştım bir tık yukarısı lastik çok ince olunca en ufak çukurda jant asfalta değiyor sanki o yüzden ince yanak almamıştım sert çukura düşünce zaten balyoz yemiş gibi oluyor insanHocam resim atabilirmisin birde ölçüleri nedir lastiklerin
Aracım 1.2 tsi hocamAracınız hayırlı olsun yaylar oynanmış bariz belli ki ya pres yaptılar yada spor yay takılı ise aracınız dizel mi bilmiyorum benzinli yayı takılmış olabilir ön çok basık duruyor , büyük ihtimal jantlarda replikadır , konfor istiyorsanız aracınıza uygun orjinal çıkma yay ve orjinal çıkma 16 inç jant lastik alın