17 dijondan 18 orjinal sebring e geçiş yaptım isteyen olursa diyonları satıcam ayrıca yazlık haricinde kışlık conti de mevcut elimde
Merhabalar, 17 dijon arıyorum bende ne düşünüyorsunuz17 dijondan 18 orjinal sebring e geçiş yaptım isteyen olursa diyonları satıcam ayrıca yazlık haricinde kışlık conti de mevcut elimde
araştırın bi bakın fiyatlara anlaşırız jantlar çok iyi çiziksizMerhabalar, 17 dijon arıyorum bende ne düşünüyorsunuz
Ben bayağıdır araştırıyorum siz ne düşünüyorsanız özelden yazar mısınızaraştırın bi bakın fiyatlara anlaşırız jantlar çok iyi çiziksiz
tşk ederim herkese nasip olsun isterimHayırlı olsun
allah razı olsunHayırlı olsun güle güle kullanın
Öncelikle hayırlı olssun Maşallah Beyaz araca ayrı bir güzellik katıyor Sebringler. Ayrıca bulunması son zamanlarda zor olan bu jantları bularak şanslı kişileren olmuşsunuz tebrik ederim. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Nacizane olarak lastiklerinizin XL yanak destekli olmasını seçmenizi tavsiye ederim.17 dijondan 18 orjinal sebring e geçiş yaptım isteyen olursa diyonları satıcam ayrıca yazlık haricinde kışlık conti de mevcut elimde
4 aydır bakıyordum zor denk geldi lastikciden lakin fiyatı biraz fazla geldi ama degdi dşyebilirimBaşarılı olmuş,
Nerden buluyorsunuz bu 18 Sebring leri aylardır takip ediyorum, ben bulamadım.
orjinalligini çok bozmak istemiyorum çünkü eşimde çok biniyoÖncelikle hayırlı olssun Maşallah Beyaz araca ayrı bir güzellik katıyor Sebringler. Ayrıca bulunması son zamanlarda zor olan bu jantları bularak şanslı kişileren olmuşsunuz tebrik ederim. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Nacizane olarak lastiklerinizin XL yanak destekli olmasını seçmenizi tavsiye ederim.
ayrıca çok çok tşk ederimÖncelikle hayırlı olssun Maşallah Beyaz araca ayrı bir güzellik katıyor Sebringler. Ayrıca bulunması son zamanlarda zor olan bu jantları bularak şanslı kişileren olmuşsunuz tebrik ederim. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Nacizane olarak lastiklerinizin XL yanak destekli olmasını seçmenizi tavsiye ederim.
@Ali doruk hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. Jantların rengi çok güzel benim araçtada orjinal 17 inç mevcut bu renge boyatmayı düşünüyorum bu renk çok güzel, şuanki rengi silver gümüş.17 dijondan 18 orjinal sebring e geçiş yaptım isteyen olursa diyonları satıcam ayrıca yazlık haricinde kışlık conti de mevcut elimde
allah razı olsun çok tşk ederim yapabilirseniz bu jantın servisten renk kodunu alarak yapın çok iyi olur@Ali doruk hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. Jantların rengi çok güzel benim araçtada orjinal 17 inç mevcut bu renge boyatmayı düşünüyorum bu renk çok güzel, şuanki rengi silver gümüş.