Haklısınız o şekilde renk birebir aynı olur fiyat biraz yüksek geldi 2bin TL fiyat veriliyor o biraz düşündürücüallah razı olsun çok tşk ederim yapabilirseniz bu jantın servisten renk kodunu alarak yapın çok iyi olur
neden xl hocam bilmedğim icin soruyorumÖncelikle hayırlı olssun Maşallah Beyaz araca ayrı bir güzellik katıyor Sebringler. Ayrıca bulunması son zamanlarda zor olan bu jantları bularak şanslı kişileren olmuşsunuz tebrik ederim. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Nacizane olarak lastiklerinizin XL yanak destekli olmasını seçmenizi tavsiye ederim.
güle güle kullanın sebring gerçekten çok şık tasarımı olan bir jant. Dijon jantlarınıza talip yoksa içinde özelden ben de fiyat alabilir miyim hocam?17 dijondan 18 orjinal sebring e geçiş yaptım isteyen olursa diyonları satıcam ayrıca yazlık haricinde kışlık conti de mevcut elimde
sebringin orginal jant renginde boyamayamı 2 bin tl fiyat verildi ben bu rengi bulamadım araştırıyorum?Haklısınız o şekilde renk birebir aynı olur fiyat biraz yüksek geldi 2bin TL fiyat veriliyor o biraz düşündürücü
İstediğiniz renge boyatabiliyorsunuz elektrostatik boyama yapılıyor o yüzden fiyat 2 bin TL İnstagrama ‘‘jantistuzla’’ yazarsanız nasıl boyandığı ile ilgili detaylı videolar mevcut önce kumlama yapılıp bütün eski boyası kaldırılıyor sonra boyanıyorsebringin orginal jant renginde boyamayamı 2 bin tl fiyat verildi ben bu rengi bulamadım araştırıyorum?