- İsim
- Murat
Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkür ederim hızlı satıldı evet forumdan bir arkadaşa gitmesini isterdim.İyi günlerde kullanın , mutluluğu tüm yönleriyle yakalamış olmanıza çok sevindim.
hayırlı olsun Can hocam, "siparişiniz üreticiye iletildi" yazması lazım önce...Aracımın sipariş numarası bugün mail olarak tarafıma ulaştı.Sipariş sorguladığımda üretim aşamasında yazıyor fakat satıcı daha fabrikaya kod ulaşmadı ona bakma diyor.Böle bişey mümkün mü?
Bencede bi sıkıntı var gibi dediğiniz gibi haftabaşı yeniden bakarım.Yoksa pazartesi sipariş geçip bugün üretime giriyorsa rekor hızla gidiyoruz demektir ki hiç sanmıyorum@driver_can hocam o zaman sistemde bir sıkıntı olabilir. birkaç gün sonra tekrar kontrol etmenizi tavsiye ederim
Yok bu mesaj yeni gibi, sanki birkaç aşamayı birleştirmişler, ben rastlamadım hiç.. Birkaç gün sonra tekrar bakın bakalım belki normale döner...@driver_can dostum, benzer durumu verdiğim siparişte Ben de yaşıyorum. Hatta bu konuda @knocknock Cihan dostum ile yazıştık ve durumun normal olmadığını konuştuk. Şu anda verilen mesaj "Üretim aşamasında" şeklinde. Fakat fiilen üretimine başlandığında verilen mesaj "Siparişiniz üretim aşamasında" şeklinde. İnce bir fark var yani. Daha ilginci "Üretim aşamasında" adımı daha önce yoktu, sanki adımlara yeni eklenmiş gibi. İlk verdiğim siparişte böyle bir adım yoktu çünkü. @magic Emre kardeşim Sen böyle bir mesaja (adıma) rastladın mı, kendi sipariş sürecinde?Saygılar...
Ben de iptal ettiğim siparişimin süreç adımlarını ekleyeyim, bilgi için.Yok bu mesaj yeni gibi, sanki birkaç aşamayı birleştirmişler, ben rastlamadım hiç.. Birkaç gün sonra tekrar bakın bakalım belki normale döner...