Teşekkürler yorumunuz için gerçekten haklısınız.Peki aşağı yukarı aynı tarihlerde verdik siparişi sizin durum nedir benim st bi değişiklik yok diyor şuan için siparişte sizin onay falan verildi mi üretim tarihi belli mi?
Can Hocam, benim siparişte de bir değişiklik yok henüz.Arkadaşlar düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.Geçtiğim siparişe istinaden bir araç buldum u led ve cam tavanlı içi siyah beyaz renk bir araç mayıs 15 gibi gelecek bayiye üretimi bitmiş.Sizce;
kurşun gri
ergo active koltuk
geri görüş kamera
cam tavan teslimat haziran ortası
beyaz
cam tavan
u led teslimat mayıs ortası
Araç 1.4 tsi hıghlıne manuel bu arada atlamışım kafamın karışıklığından.Kamera önceki aracıma da uzun uğraşlar sonrasında eklettim falan inanın çok kullandığım söylenemez bu özelliği.Sadece ergo için acaba mı diyorum içi siyah istiyorum orası kesin ama araçsızda kalmak istemiyorum ve rakam olarak bayağ bi zorladım.Haziran ortasına sarkması beni üzecek u led ve cam tavan en çok aranan özelliklerden biri diye düşünüyorum.Bayileri arıyorum daha üstüne opsiyonlu araç bulamadım.Can Hocam, benim siparişte de bir değişiklik yok henüz.
Yukarıdaki özelliklere bakıyorum, özelliklerin birleşim kümesi neredeyse verdiğim siparişin aynısı. Aslında neyi ne kadar istediğinize, maddi ve manevi ne kadar bedel ödeyebileceğinize göre karar vermelisiniz. Dediğim gibi keşke demek sizi üzerse aklınızdaki donanımı dışarıda bırakmayın. Herşeyi ile içinize sinen bir araç mı, yoksa keşkeli bir araç mı? Karar Sizin.
Teknik özellikleri yazmamışsınız, 1.4 TSI 125hp Highline DSG olarak düşündüm kafamda
Saygılar...
hocam beyaz cam tavan uled kombinasyonu bence gayet güzel. forumdan şefik hocamızda bu görüntü var ve harika duruyor. vazgeçeceğiniz 2 şey varKafam bir haftadır karışıktı hemde arabasızlık yada beklemek diyelim sandığım kadar kolay geçmemeye başladı benim için...Hem kurşun gri renginin bakımının biraz zor olması hem siparişin bir türlü hala üretim tarihinin belli olmaması yaklaşık olarak haziran sonunu bulacak olması beni biraz karamsarlığa düşürmeye başladı.Öyle ki her gün sokaklarda kurşun gri rengi arayıp yakından incelemeye başladım yolumu uzatarak.Bir bayide üretimi tamamlanmış sevkiyat bekleyen;
1.4 tsi hıghlıne manuel
cam tavan
u led
beyaz renk bir araç buldum yarına kadar ayırdı benim için kendileri sipariş geçmiş aracı mayıs ortası gibi gelmiş olur dedi bütçe olarakta tam istediğim tarihe denk geliyor.Önce siparişimi geçen styi aradım yurt dışında eğitimdeymiş 3 gün sonra gelecekmiş.Ama yüksek ihtimal beyaz olan aracı almayı düşünüyorum.Sizler ne dersiniz bu durumda?
Geri görüş kamerasını çok arayacağımı sanmıyorum önceki aracım olan poloya eklettim hiç bakmıyordum neredeyse alışkanlık hem aynalardan yanaşıyorum bide araçla çok vakit geçiren biri değilim haftada 1 gün sırf görüntüsü için eklettim amblemin içinden çıkıyor diye onu da istersem yine Ender elektronikte ekletirim yurt dışından parçayı getirip olmadı.hocam beyaz cam tavan uled kombinasyonu bence gayet güzel. forumdan şefik hocamızda bu görüntü var ve harika duruyor. vazgeçeceğiniz 2 şey var
1-ergo. evet baya özellikli bir koltuk ve ısıtmalı. artık opsiyonlu araç alanlar için olmazsa olmaz görüyoruz. fiyatına göre çok kaliteli
2-geri görüş kamerası. park kolaylığı haricinde appconnect uyumluluğu
çok aceleniz yoksa siparişinizi bekleyin derim. ama bu araç da sizi fazlasıyla mutlu eder.
şahsi fikrim böyle
Evet o özellik çok önemli değil benim için haftada 1gün kullanıyorum aracı koltukları temiz tuttum önceki aracımda ayrıca kremdi ondaki.Birçok temizlik malzemesi stoğumda var hem iç hemde aracın dışı için çakmaktan çalışan blackdecker süpürgeme kadar@driver_can
sizin için appconnect çok önemli değilse bu araca hayırlı olsun diyelim. normal koltuklar da guzel bi bakımla hep yeni kalırlar.
Sizin aracınızda hayırlı olsun kazasız belasız kullanınBizede nasip olursa teslim alıp kullanacağız inşallah.Geçen seferki aracım siyahtı koyu renkten çok çektim bu sefer sanırım beyaz benim için daha rahat olacaktır.Biraz daha donanımlı birşeye çıkabilirdim ergo,durban,geri görüş vs.bunlardan biri gibi ama denk gelmedi aradığım bayilerde şuan için.Güle güle kullanın geçen yıl tam da bu zaman bu fiyatlara 1.6 tdi highline cam tavan u led geri görüş özellikleriyle almıştım.
Hayırlı olsun ufak tefek seylere takilmayip aracinizin keyfini surun ve bence en kisa surede alin hocam. Golf 8 gelmeden soyle bir binelim yeni araclarimiza.[emoji6]Siparişimin sürecini yazmak istedim.1.4 tsi hıghlıne manuel
kurşun gri
geri görüş kamerası
cam tavan
ergo active koltuk
28 mart sipariş verildi.
31 mart sipariş numarası tarafıma iletildi.
21 Nisan üretime planlandı..
10 mayıs üretim tarihi olarak gözüküyor.
8-12 haziran teslimat olarak bildiriliyor.
Kesinlikle bende böle düşünüyorum.Hayırlısıyla sorunsuz bir teslimat gerçekleşsin herkes için bu temennim gözümüzden sakınıyoruz araçlarımızı kazasız belasız kullanalım ağız tadıyla.Hayırlı olsun ufak tefek seylere takilmayip aracinizin keyfini surun ve bence en kisa surede alin hocam. Golf 8 gelmeden soyle bir binelim yeni araclarimiza.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi