bnyamnclak
Üye
Teşekkür ederim hocam sağolun@bnyamnclak hayırlı olsun çok güzel olmuş, masaj ve ısıtma çok güzel ve rahat olur
Teşekkür ederim hocam sağolun@bnyamnclak hayırlı olsun çok güzel olmuş, masaj ve ısıtma çok güzel ve rahat olur
Sağolun hocam teşekkürgüzel günlerde kullanın çok hoş olmuş
Evet sonunda bittiii
Forumdan bilen olsun yakın çevremden bilen olsun. Midline Aracıma
Bir Şans eseri Çıkma ErgoActive koltuk seti almıştım ) ( Kesinlikle Şans ) )
Baya bir süre bekledim.
Yeri geldi @Omer58 kardeşim sağolsun onun deposunda bekledi.
Yeri Geldi odamda bekledi.
Yeri Geldi Benimle birlikte arabanın bagajında gezdi evet evet bagajında gezdi )
Vee sonunda hak ettiği yere tesisatı çekilip montajı yapıldı. ( Sonunda )
İlk deneyimlerimi dün akşam yaptım masajı olsun koltuk ısıtması olsun ne kadar artık bahar ayında olsakda bu anı çok beklediğim için koltuk ısıtmayı bile çalıştırdım masajın o belden başlayıp yukarıya doğru hafiften çıkması ergeçten araç kullanırken değişik bir hissiyat
Ekli dosyayı görüntüle 56725
Ekli dosyayı görüntüle 56727
Ekli dosyayı görüntüle 56723
Ekli dosyayı görüntüle 56724
Ekli dosyayı görüntüle 56726
Ekli dosyayı görüntüle 56728
Ayaklar yere basmış hali @Furkan
Ekli dosyayı görüntüle 56740
Ekli dosyayı görüntüle 56739
Ekli dosyayı görüntüle 56741
Ekli dosyayı görüntüle 56742
Vay be brom hayırlı olsun tekrardan , 3 4 ay oldu galiba yatalı , ama ben hala binene kadar inanmıyom
Pişmanım çok pişmanım hazır almışken benim arabaya takmadığıma sana verirdim benim high koltukları
Bunlarda burda kalsın depodan bi ergo geçti
Ekli dosyayı görüntüle 56840Ekli dosyayı görüntüle 56841Ekli dosyayı görüntüle 56842
Geçte olsa beklemiyorsunHahahaaha olaylara en yakinen şahitlik eden adaaam 2tn araç arkasında gezdiğini yazmayı unutmuşum Aksilik olmazsa cumartesi o taraftayım gene geç saatlere kalmaz isek gelicem yanına bi masaj yaptırim sana
Sağolun hocam teşekkürlerGüzel olmuş güle güle kullanın