Dolgu tekerin böbrek taşı düşürmek için birebir olduğu kesin hocam. yoldaki mercimek tanesi kadar taşı hissediyorsun.@Furkan sisme tekerlerin degisimi epey zahmetli oluyor diye duymustum. Ayrica cabucak yipraniyor veya patliyormus.
Dolgu tekerin böbrek taşı düşürmek için birebir olduğu kesin hocam. yoldaki mercimek tanesi kadar taşı hissediyorsun.@Furkan sisme tekerlerin degisimi epey zahmetli oluyor diye duymustum. Ayrica cabucak yipraniyor veya patliyormus.
800 km kullanımdan sonra batarya ömrü ne durumda hocam. Sürekli aynı yolu yapıyorsanız bir fikir olabilir batarya ömrü için. İlk aldığınızda kaç km menzil yapıyordunuz güncel menzil kaç km? Cevaplarsanız sevinirim.Hayırlı olsun çok doğru seçim
Xiaomi akıllı pompa almanı öneririm @Furkan hem araç hem scooter için kullanırsın çok gerekli. Ben de MiPro2 modelini 1 senedir kullanıyorum 800km yol yaptım Dolgu tekere geçenler yanlış basınçla kullandığı için sürekli lastik patlatanlar , ayda bir kontrol etmekte fayda var basınçları 50 psi altına düşmemeli. Benzinlikteki hava pompalarıyla çekişin olduğu ön tekere hava basamıyorsun aklında olsun.
@Nfk ben 70 kiloyum , binen kişinin ağırlığı ve güzergahtaki yokuş durumu menzili ciddi şekilde etkiliyor.800 km kullanımdan sonra batarya ömrü ne durumda hocam. Sürekli aynı yolu yapıyorsanız bir fikir olabilir batarya ömrü için. İlk aldığınızda kaç km menzil yapıyordunuz güncel menzil kaç km? Cevaplarsanız sevinirim.
Teşekkür ederim hocam cevabınız için.@Nfk ben 70 kiloyum , binen kişinin ağırlığı ve güzergahtaki yokuş durumu menzili ciddi şekilde etkiliyor.
Kartaldan-Caddebostan’a gidip gelebiliyorum tek şarjla 35-40 km arası menzilim oluyor , ilk günden beri aynı zamanla bir azalma olmadı.Bu menzil değerinde S(Sport) ve D(Normal)modları karma , ağırlıklı D modunda. Sürekli S modunda kullanırsanız 25-30km arasına düşüyor.
Sahilden Bostancı’ya kadar sahilden bisiklet yolundan güzergahınızda şahaneymiş hocam@Nfk ben 70 kiloyum , binen kişinin ağırlığı ve güzergahtaki yokuş durumu menzili ciddi şekilde etkiliyor.
Kartaldan-Caddebostan’a gidip gelebiliyorum tek şarjla 35-40 km arası menzilim oluyor , ilk günden beri aynı zamanla bir azalma olmadı.Bu menzil değerinde S(Sport) ve D(Normal)modları karma , ağırlıklı D modunda. Sürekli S modunda kullanırsanız 25-30km arasına düşüyor.
Lastik konusunu tecrübe ederek öğreneceğim, bakalım.@Furkan sisme tekerlerin degisimi epey zahmetli oluyor diye duymustum. Ayrica cabucak yipraniyor veya patliyormus.
Bence amortisorlerin linkini birak. Bir gece ansizin scooterlanabiliriz.
Teşekkürler hocam.Hayırlı olsun çok doğru seçim
Xiaomi akıllı pompa almanı öneririm @Furkan hem araç hem scooter için kullanırsın çok gerekli. Ben de MiPro2 modelini 1 senedir kullanıyorum 800km yol yaptım Dolgu tekere geçenler yanlış basınçla kullandığı için sürekli lastik patlatanlar , ayda bir kontrol etmekte fayda var basınçları 50 psi altına düşmemeli. Benzinlikteki hava pompalarıyla çekişin olduğu ön tekere hava basamıyorsun aklında olsun.
Lastik konusunu tecrübe ederek öğreneceğim, bakalım.
Linkleri bırakayım, zehri vereyim hemen.
Ön Amortisör: https://www.amazon.com.tr/dp/B085G9ZM6X/ref=cm_sw_r_apan_i_B0PKTHQPZRFCCW4NDD6H
Arka Amortisör: https://www.amazon.com.tr/dp/B08P541XNC/ref=cm_sw_r_apan_i_50TD1KS03SMNDP02Q7JC
Teşekkürler hocam.
Pompaya da bakalım, battı balık yan gider...
Benzinlikte hava basabilmek için ne yapmam lazım, aparat falan mı gerekiyor?
Normalde nasıl hava basıyoruz?
Bahsettiğiniz cihazlar müthiş cihazlar gerçekten, ışıklarda motorlarla kalkılır onlarla.Ooooo en sevdiğim konu açılmış. Bende düşünüyordum 1 tane almayı .. Önce ucuzluk alırım sadece öğle arası yemek yemeğe gitmek için kullanırım atarım bagaja diyordum. Sonra başladım araştırmalara.. 3 bin ile başladık dedim bu güzelmiş. Araştırmaya devam ettim, rahat olsun dedim amortisörlere ağırlık verdim rakam katlandı, menzil dedim rakam katlandı, fren sistemi dedim rakam katlandı. En son Zero 10x almaya karar verdim. O arada da bir firma Vsett 10+ getiriyordu. Fiyat farkı da az olunca ona yöneldim. O ürün ülkeye girene kadar dolar biraz yükseldi, Dualtron thunder ile aradaki fark kapandı. Bu arada da bir miktar param kriptodaydı. Dedim az daha yükselsin oradan gelenle thunder alayım derken btc çöküşe geçti 30-35bin olan thunder yeni adıyla thunder 2 oldu mu sana 80bin tl CİK.
Ama kripto beklediğim yerlere gelirse Dualtron Thunder 2 almayı düşünüyorum. O zamana kadar Ülkemizde satışı olursa Nami Burn-e 2 Max almak isterim
Anladım hocam, akıllı pompa alsam dahi yanına bir de sibop uzatma aparatı alırım. Pompanın şarjı biter/unuturum vs. aparat durumu kurtarır o durumda.@Furkan arka lastikte herhangi bir problem yok bildiğimiz standart sibop benzinlikte şişirebilirsin ama ön lastikteki sibop içeride kalıyor bu nedenle uç takamıyorsun sibobuna , görselini ekledim.
Akıllı pompanın ucunu çevirip takabiliyorsunuz.