Herkese Merhabalar ;
Aranıza katıldığım için gerçekten çok mutluyum. Bir arkadaşımın tavsiye ile buraya geldim. Gerçekten burdaki yazılanları okuduğumda resmen beyin fırtınası yapıldığını görüyorum.
Yeni bir araç alacağım sizler gibi bende 2016 Golf 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline... İstanbul'da ikametgah ediyorum, muhtemelen Altur'dan alacağım aracı (25-28 Nisan tarihleri arası) siparişi vermeyi düşünüyorum. Araca ait Opsiyonlu Donanımları aşağıda belirtiyorum.
2016 Golf 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline
Bi-Xenon Farlar ve LED gündüz sürüş farları
Anahtarsız Giriş ( Keyless Entry )
Adaptif Hız Sabitleyici ( ACC ) // Ön Bölge Asistanı ( Front Assist )
Adaptif Şasi Kontrol ( DCC ) + Sürüş Profili Seçme
Geri Park Kamerası ( Rear Assist )
Pasifik Mavi Metalik Renk + Siyah Kumaş Koltuk Döşemeleri
ergoActive Sürücü Koltuğu
Panoromic Sunroof
Toplamda ( Aracın Fiyatı, KDV + ÖTV + Sigorta + Kasko + Yukardaki Opsiyon Donanımlar DAHİL ) :: 110.000 TL'ye geliyor. Tabii bu tutardan %3 Dost Drive düşülecek +olarak bayi indirimide yapılır diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı olur inşallah. .
Hayırlı günler dilerim.
Saygılarımla.
Metehan.
Aranıza katıldığım için gerçekten çok mutluyum. Bir arkadaşımın tavsiye ile buraya geldim. Gerçekten burdaki yazılanları okuduğumda resmen beyin fırtınası yapıldığını görüyorum.
Yeni bir araç alacağım sizler gibi bende 2016 Golf 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline... İstanbul'da ikametgah ediyorum, muhtemelen Altur'dan alacağım aracı (25-28 Nisan tarihleri arası) siparişi vermeyi düşünüyorum. Araca ait Opsiyonlu Donanımları aşağıda belirtiyorum.
2016 Golf 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline
Bi-Xenon Farlar ve LED gündüz sürüş farları
Anahtarsız Giriş ( Keyless Entry )
Adaptif Hız Sabitleyici ( ACC ) // Ön Bölge Asistanı ( Front Assist )
Adaptif Şasi Kontrol ( DCC ) + Sürüş Profili Seçme
Geri Park Kamerası ( Rear Assist )
Pasifik Mavi Metalik Renk + Siyah Kumaş Koltuk Döşemeleri
ergoActive Sürücü Koltuğu
Panoromic Sunroof
Toplamda ( Aracın Fiyatı, KDV + ÖTV + Sigorta + Kasko + Yukardaki Opsiyon Donanımlar DAHİL ) :: 110.000 TL'ye geliyor. Tabii bu tutardan %3 Dost Drive düşülecek +olarak bayi indirimide yapılır diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı olur inşallah. .
Hayırlı günler dilerim.
Saygılarımla.
Metehan.
Moderatör tarafında düzenlendi: