İş yoğunluğumdan halen bayii'ye gidip bir sipariş oluşturamadım. Birde şu Panoromic Sunroof konusunu kafamda netleştirme aşamasındayım. Keşke yada Negerek vardı ikilemini ilerde yaşarmıyım, bilemem. En yakın tarihte gidip oluşturacağım listeyi.
Merhaba Yusuf bey ;@Metehan
Hocam öncelikle aramıza hoş geldiniz. Ben birkaç gündür foruma zaman ayıramadım.
Olmasını hiç istemediğim tatsız bir olay gerçekleşmiş. Ben önce size geçmişi anlatayım.
Bundan 6 ay kadar önce foruma bir şahıs girdi. Biraz şizofrendi kendileri. Olmayan bir dünya yaşıyor bizi de ona inandırmaya çalışıyordu. Haliyle en son artık yeter dedik ve kendisi şutladık. Şimdi arkadaşlar sizi onla karıştırmış bulundular. Belki de osunuzdur bilemem ama emin olana kadar kimseyi yargılamamak gerekirdi.
Ben forum adına sizden özür diliyorum.
Araç teslimatınıza bizzat katılıp size seve seve eşlik edebilirim. Aracınızın gizli özelliklerini de açarım oracıkta.
Forumda güzel zaman geçirmeniz dileğiyle.
Atılan tüm mesajları okudum ve DH'de gördüğüm ve bu forumda asla olmasını istemediğim bir ortam oluşmuş. Eminim bu forumdaki kimse öyle bir ortamı özlemez. Tüm üyelerden ricam böyle durumlarda lütfen birbirimizi frenleyip mudahale edelim. Önceki malum vakada olduğu gibi harekete geçmeden yöneticilerin yetki kullanmasını bekleyelim.
Hepinize iyi forumlar.