@kdombayci Hocam, öncelikle geçmiş olsun. İlk önerim, aracım hasar gördü deyip araca küsmemek, ilgiyi azaltmamak, arkası gelir düşüncesine kapılmamak, sıfır araç titizliği psikolojisini devam ettirmek.
Kaskonuzdaki mini onarım hizmetine birinci önceliği vermeniz uygun olur düşüncesindeyim. Auto King, RS gibi mini onarım merkezleri, ellerinde bu uygunsuzlukları en az maliyetle bertaraf edebilecek modern aparatlar bulunduran merkezlerdir. Hasarsızlık etkilenmez, hasar kaydı oluşturulmaz.
@silvershadow Hocamın dediği gibi en fazla 2 düzeltme+2 boya hakkı ile işlem tamamlanır. Kendileri Size nasıl bir işlem uygulayacaklarını, ne kadar yeri boyayacaklarını ve sonucun ne kadar verimli olacağını açıkça anlatıyorlar. Karar Size kalıyor.
Böyle bir deneyimi yeni yaşadım ve çok memnun kaldım. Firma RS idi, çok yakın davrandılar. Mini onarım hakkım da limitsiz olduğundan hiç sorun olmadı.
Aracın şu anki yakın fotolarını alın mutlaka, işte bu yüzden boyattım deyin, satarken çok faydası oluyor. Güven vermek çok önemli. Benzer tecrübeleri yaşayan biri olarak çok faydasını gördüm çünkü.
Lütfen dert etmeyin ve aracınızı sevin, çünkü sevmek, benzer olayların tekrarlanmasını engellemenin en güzel tedbiridir.
Saygılar...