Tavandaki Lekeler

bulicuk

Üye
İsim
Ensar
Araç
2012 Golf 7 TDI 105 HP DSG
Arkadaşlar bugün arabanın tavanında arka tarafa doğru lekelerin olduğunu farkettim. Bir yerden su mu alıyor acaba? Sunroof filan yok. Nasıl oldu anlamadım. Malum bu sene çok kar yağdı. Kar yağdığı dönemlerde arabayı kullanmadım. O yüzden kar altında çok kaldı. Kardan dolayı içeri su sızmış olabilir mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20220423_142956.jpg
    IMG_20220423_142956.jpg
    201.9 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20220423_142938.jpg
    IMG_20220423_142938.jpg
    164.8 KB · Görüntüleme: 86
Bu bir süre ne kadar bir zaman ?

Tavanda camlara yakın bölgeler tozdan vs kirlenmiş, dayanamayıp sildim hafif nemli bezle, sonra gaza geldim bastıra bastıra sildim. Silince de duramayıp tüm tavanı dolaştım. 1 hafta oldu henüz sarkmadı.

Ne zaman sarkacak diye tedirginliğim devam etmeli mi? Yoksa atlattım mı riskli zaman dilimini 😀
14 gün kuluçka süresi var

Upvote 0
Siz alıştıra alıştıra bağışıklığı sağlamışsınız hocam bence sarkmaz :)

Upvote 0

Tavanda camlara yakın bölgeler tozdan vs kirlenmiş, dayanamayıp sildim hafif nemli bezle, sonra gaza geldim bastıra bastıra sildim. Silince de duramayıp tüm tavanı dolaştım. 1 hafta oldu henüz sarkmadı.

Ne zaman sarkacak diye tedirginliğim devam etmeli mi? Yoksa atlattım mı riskli zaman dilimini 😀
1-2 ay sürmüştü. Yavaş yavaş oldu. Tehlike henüz geçmedi yani :)

Upvote 0

Ben tavan döşemesini kosla vanish ile silmiştim 2 yıl geçti aradan bi sorunla karşılaşmadım. Burada döşemeyi ne kadar ıslattığınla alakalı bir durum umarım sorun yaşatmaz.

Upvote 0

Geri
Üst Alt