Hayırlı olsun, orjinal anahtar olmasa da güzel görünüyor.Merhaba değerli arkadaşlar konu biraz eski ama ben yeni yaptırdığım için yazmak istedim. belki başka bir arkadaşa yardımcı olur.
Aracımın yedek anahtarı kayboldu. Golf 7 2015 Comfortline, servis 11000 anahtar parası 3500 kodlama parası istedi kaskodan yapılacaksa ama nakit yaptıracaksan anahtar parası aynı fakat kodlamaya 1500 dedi. Kasko delindiği için ben yaptırmadım. Araştırmalarım sonucunda Ümraniye'de bir anahtarcı ile görüştüm ve anlaştım. Sakarya'dan gittim çok ilgilendiler ve anahtarı orjinal bir şekilde yaptılar. Fiyat olarak 3500 lira ödedim. Ama kodlama kısmında cihaz okumadı, sonra anahtarın kartından kod dosyasını indirip yeniden kodladılar. bu nedenle fiyat biraz arttı diğer türlü olsaydı 2000 tl olacaktı. Kayıp yedek anahtar sistemden silindi.
Johnson Control System hatası verdiği için kodlama karttan yapıldı. 13 çeşit kadran sistemi varmış araç beyninde 9 tanesinde direk okuyor dedi ama 4 tanesi bu hatayı veriyor dedi. Ama sorun olmadı sadece zaman biraz uzadı.Ekli dosyayı görüntüle 83497
Orjinal anahtarın tuş basma yerleri yıpranmış ya, dilerseniz webten sadece o yıpranan kısmı satın alıp monte edebilirsiniz. Sattığım Golfün anahtarını yenilemiştim ben çok temiz olmuştu.