mertcelik3576
Üye
Dışardan böyle gözüküyor
Kapı menteşesi bağlantı civatalarını (2 tane alt menteşede / 2 tane üst menteşede olur)Dışardan böyle gözüküyor
Fotoğrafları çekeceğim.Kaputu ben takozlardan ayar yaptım.Ön arkada takozlar var onları döndürerek kıstım veya açtım öyle ayarladım her araçta var zaten.Ama yinede kaputu ve sağ arka kapıyı atarım.sağ önüde atayım hatta.Kapı menteşesi bağlantı civatalarını (2 tane alt menteşede / 2 tane üst menteşede olur)
Kaput menteşesi bağlantı civatalarını (sağ/sol)
Aydınlık bir ortamda, normal uzaklıktan ve yakından (menteşe civatalarının) detaylı 2-3 resim çekerseniz., ben ve forumdaki diğer arkadaşlarımız konu hakkında fikirlerini söyleyebilirler. (resminlerin dosya boyutunu küçültmeden)
takoz dediğiniz şey; bağlantı civataları (ayar civataları) sanırımFotoğrafları çekeceğim.Kaputu ben takozlardan ayar yaptım.Ön arkada takozlar var onları döndürerek kıstım veya açtım öyle ayarladım her araçta var zaten.Ama yinede kaputu ve sağ arka kapıyı atarım.sağ önüde atayım hatta.
Evet her tiguanın bozul geliyor zatentakoz dediğiniz şey; bağlantı civataları (ayar civataları) sanırım
Aracınız hayırlı olsun ama nedense siz fabrikanın hatalı araç göndereceğini çoktan kabullenmiş gibisiniz. @forzaGilles hocamın da dediği gibi, fabrikanın bunu fark etmemesi zaten imkansız, fabrikadan çıkarması da imkansız. En fazla ayarını yapıp gönderirlerdi, buna da çok şahit olduk. Ayrıca bu hem arıza değil hem kronik değil, her Tiguan’da bozuk gelmesi olayı normalleştirmemeli.Evet her tiguanın bozul geliyor zaten
Yani hocam bütün tiguanlarda olunca fazla takmadım kaputu,zaten çok bir fark yoktu sadece sol farın boşluğu fazlaydı onu eşitledim.Ama kapı canımı sıkıyor özellikle açılırken titremesi ve açtıktan sonra geriye iterken zorlanması çok çok az birşey can sıkıyor.Şuanda gitmeyeceğim bakımı geldiğinde gideceğim.Çok aşşırı derecede fark edilen birşey değil servis uzak olduğundan bakıma nasip.Başka yerlerde baktığımda bu menteşelern orda siyah plastik var o çıkarılıp ordan ayar yapılıyormuş diye okudum.Ama galiba en iyisi servis.Olmadı 7. Ayda giderim tatil sonu.Aracınız hayırlı olsun ama nedense siz fabrikanın hatalı araç göndereceğini çoktan kabullenmiş gibisiniz. @forzaGilles hocamın da dediği gibi, fabrikanın bunu fark etmemesi zaten imkansız, fabrikadan çıkarması da imkansız. En fazla ayarını yapıp gönderirlerdi, buna da çok şahit olduk. Ayrıca bu hem arıza değil hem kronik değil, her Tiguan’da bozuk gelmesi olayı normalleştirmemeli.
Konuyu okuyan insanların yarısı çoktan servisin altını üstüne getirmişti…
Tabii ki tercih size ait hocam, mutluysanız problem yok. Bir arabaya özel forumda saatlerce vakit geçirmekten keyif alan bizim gibi takıntılı insanlar için son derece anormal ve olağanüstü hal gerektiren bir durum.Yani hocam bütün tiguanlarda olunca fazla takmadım kaputu,zaten çok bir fark yoktu sadece sol farın boşluğu fazlaydı onu eşitledim.Ama kapı canımı sıkıyor özellikle açılırken titremesi ve açtıktan sonra geriye iterken zorlanması çok çok az birşey can sıkıyor.Şuanda gitmeyeceğim bakımı geldiğinde gideceğim.Çok aşşırı derecede fark edilen birşey değil servis uzak olduğundan bakıma nasip.Başka yerlerde baktığımda bu menteşelern orda siyah plastik var o çıkarılıp ordan ayar yapılıyormuş diye okudum.Ama galiba en iyisi servis.Olmadı 7. Ayda giderim tatil sonu.