Golf 8 İlk Bakım Ücreti

gokhan8585

Üye
İsim
gökhan
Beyler merhaba geçen hafta golf8 aldım ,bu 3. Kez golf alışım bende vazgeçemiyorum :) aldığım araç 1.0 etsi. ilk bakıma yetkili servise ne kadar ödediniz merak ettim.ben geçmiş sayfaları okudum ama paylaşan olmamış şimdiden cevap için teşekkürler

Selamlar. Benim de ilk bakıma 1000 km kaldı. Merak ediyordum içten içe :)
Konuyu takipteyim :)

Mk8 1.0 için Hava ve Polen filtresi hariç 1.yıl bakımı…

46900F7C-CF75-4DD1-9C13-497FDFEA4168.jpeg

B664EA10-3355-4CB7-8FF0-4DDAB7D1BC96.jpeg

Bu fiyatlar hükmünü yitirdi Nisan 2. haftasında.
Bakım Birim fiyatlar artık 4,04₺ + KDV

Zaten nasıl bakım anlamadım hava ve polen fitresi değişmedi garanti falan hikaye olacak bu gidişle

Golf 8 e-TSI Life aracımı 14.04.2022 de bakıma götürdüm. Benimki 1899 TL tuttu. Yukarıdaki arkadaşımdan farklı olarak ilave Cam suyu var. Bakım birim fiyatı 4.04 TL. Ama benimkinde İskonto uygulanmış.

1.jpg

2.jpg

Son düzenleme:
Hava filtresi ile polen filtresini değiştirmeden millete nasıl uyguna bakım yaparız demişler :)
Güzel şey etmişler :)

Araci alalı 10 ay oldu. Km besbin küsür, bakim yaptirmayacam,, belki 1.5yasinda bakimi disarda yaptırırım. Ben kendime bu ilgiyi, bu ekonomik kaynağı ayiramazken, arabaya böyle bir ödeme yapamam. Garanti! Ne garantisi, bizim yarına çıkmaya garantimiz yok. Selamlar.

Araci alalı 10 ay oldu. Km besbin küsür, bakim yaptirmayacam,, belki 1.5yasinda bakimi disarda yaptırırım. Ben kendime bu ilgiyi, bu ekonomik kaynağı ayiramazken, arabaya böyle bir ödeme yapamam. Garanti! Ne garantisi, bizim yarına çıkmaya garantimiz yok. Selamlar.
Hocam aracınız hayırlı olsun bence yanlış düşünüyosunuz bu bir para tuzağı olsada 5 yaşına kadar yetkili serviste bakım yaptırmakta fayda var

Geri
Üst Alt