Golf 8 İlk Bakım Ücreti

Araci alalı 10 ay oldu. Km besbin küsür, bakim yaptirmayacam,, belki 1.5yasinda bakimi disarda yaptırırım. Ben kendime bu ilgiyi, bu ekonomik kaynağı ayiramazken, arabaya böyle bir ödeme yapamam. Garanti! Ne garantisi, bizim yarına çıkmaya garantimiz yok. Selamlar.
Katılıyorum. Garanti sürecindeyken defalarca kez bi sorun yok diyip diyip bizleri gönderen yetkili servis, garanti bitince yok şu arızalı yok bu değişecek diyor. Ve iyi niyet yok artık diyor.

Doğru yoldasınız!

Ankara Arca Volkswagen'de 1.0 impression araç için cam suyu hariç 1979 lira ödedim.

1F67007F-E63E-4D9F-9AAC-395BAB36B10C.jpeg
Ankara Arca Volkswagen'de 1.0 impression araç için cam suyu hariç 1979 lira ödedim.
Arca da bakım yaptırdım yeni. 400 küsur tl arca paket diye bişey girmişler faturaya. Bunu sorduğumda o hava akım borularının temizliği vs diye bişeyler anlattı ama çok da anlamadım. Gerekli bir şey midir acaba bu?

Arca da bakım yaptırdım yeni. 400 küsur tl arca paket diye bişey girmişler faturaya. Bunu sorduğumda o hava akım borularının temizliği vs diye bişeyler anlattı ama çok da anlamadım. Gerekli bir şey midir acaba bu?
Hocam muhtemelen kıytırık bir işlemdir arca bayiisine bakım için düşünmüştüm ancak vazgeçtim kime ait olduğu nasıl bir müşteri memnuniyetş olduğu daha belli değil en iyisi Çankaya Doğuş oto

Beyler merhaba geçen hafta golf8 aldım ,bu 3. Kez golf alışım bende vazgeçemiyorum :) aldığım araç 1.0 etsi. ilk bakıma yetkili servise ne kadar ödediniz merak ettim.ben geçmiş sayfaları okudum ama paylaşan olmamış şimdiden cevap için teşekkürler
izmir vosmer ile görüştüm gecen gün.son yapabilecekleri indirim ile 2080.00 tl

Merhaba
Aracımın km’si 5000 civarında. Trafiğe çıkış tarihine göre bakıma kalan süre 70 gün olması gerekiyor, ancak göstergede 20 gün sonra yağ bakımına getirmemi söyleyen bir uyarı var. Müşteri temsilcine sordum, aracınızdaki uyarıyı dikkate alın dedi. Ayrıca servise bir gelin baksınlar hata da olabilir diye konuştu. Fabrika çıkış tarihi ile ilgili bir durum sanırım. Aracın yağı vs fabrikada koyulduğuna göre referans fabrika çıkış tarihi mi olmalıdır? Yoksa trafiğe çıkış tarihi mi?

Merhaba
Aracımın km’si 5000 civarında. Trafiğe çıkış tarihine göre bakıma kalan süre 70 gün olması gerekiyor, ancak göstergede 20 gün sonra yağ bakımına getirmemi söyleyen bir uyarı var. Müşteri temsilcine sordum, aracınızdaki uyarıyı dikkate alın dedi. Ayrıca servise bir gelin baksınlar hata da olabilir diye konuştu. Fabrika çıkış tarihi ile ilgili bir durum sanırım. Aracın yağı vs fabrikada koyulduğuna göre referans fabrika çıkış tarihi mi olmalıdır? Yoksa trafiğe çıkış tarihi mi?
Referans tarihi; fabrikada üretimi tamamlandığı tarihtir., aracın üretim tarihi de (ilk muhayene geçerlilik tarihinden) 3 yıl öncesidir.

Bayiden güncel opsiyonlar hakkında bilgi alan var mı? Doğuş’un sitedeki fiyatlar güncel midir?

Merak ettiklerim,

Multimedya (doğuş’un sitede göremedim)
Sürüş asistanı

Merhabalar, bugun yaptirdim ilk bakimini, 2616TL odedim. (Altur)

Geri
Üst Alt