Abarti-mübala yok, 1 Ankara 2 Sakarya derler, sakaryalilara cok denk gelmedim ama Ankara söförleri felaket, buradaki
sorun Ankara'nin Büyüksehir olmasi, Tokat-Bartin... gibi kücük sehirlerin söförleride Istanbul trafiginde kendini belli ediyor, onlari anlayisla karsiliyorum ama sonucta Ankara, koskoca baskentin söförleri, bir degil iki degil....
1. Arabani seridinde tut.
2. Asgari hiz limitine uy, E-5'te 30-40'la gitme, bir insan sinyal veriyorsa onun E-5'te cikisini engelleme, panik yaparsa kaza olur. (bugün benden küfürü yeme sebebi, isin kötüsü ne yaptiginin farkinda degil, sinyal verdigimi görünce 30-40'la giden tüpcü gaza köklendi beni cikartmamak icin, amac ne? )
Sadece benim degil kendi canlarini da tehlikeye atiyorlar, emin olun Istanbullulara sorun özellikle tatil zamani hepsi ayni seyleri söyler, bir araba seridinde duramiyorsa plakasi 06'dir, bir söför elinde telefon E-5'te tin tin gidiyorsa plakasi 06'dir, Istanbul'da araba sürmek hicbir sehire benzemez, yurtici-yurtdisi binlerce km sürdüm, Istanbul'da cok dikkatli olmak gerekir, heryer baglanti yolu, en riskli yerler baglanti yollarinin giris cikislaridir, ayrica coguda mantiga aykiri dizayn edilmistir.
https://eksisozluk.com/ankara-soforu--2576079?p=14
Istanbul söförleri de sütten cikmis ak-kasik degil ama bu kadar da degil, en azindan köyden indim sehre tarzinda araba sürmüyorlar