Aynen öyle.Açıkçası az yaksın dersem devirsiz kullanımlarda iyi sonuçlar veriyor, denedim
Ama ben alalı iki ay oldu benzini çok önemsemiyorum motor gücünün keyfini çıkartıyorum :'(
Aynen hocam az yaksin diye korka korka gaza basacaginiza. Keyfini cikarin.Açıkçası az yaksın dersem devirsiz kullanımlarda iyi sonuçlar veriyor, denedimAma ben alalı iki ay oldu benzini çok önemsemiyorum motor gücünün keyfini çıkartıyorum:'(
Ahmet hocam bizi biliyon yak ulan yak ben kazanayım sen yak modundayız S mode namı diğer şemsiye modeAynen hocam az yaksin diye korka korka gaza basacaginiza. Keyfini cikarin.
Siz kazanin o yaksin
Üstadım, ona para buna para derken hayatımız geçiyor.Aynen hocam az yaksin diye korka korka gaza basacaginiza. Keyfini cikarin.
Siz kazanin o yaksin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
27km nin 20km si bayir aşağı mi hocam. [emoji16]
Tamamen düz yol Hocam, Maltepe İç Kale otelden, istanbul yolu- sincan güzergahı.27km nin 20km si bayir aşağı mi hocam.
Katalog verilerinin altina dusmus olacaksiniz çünki.
Vw test ekibinden az yaktiran şoför olarak tarihe gecebilirsiniz.
Hocam zaten testlerde sehir dışı 90 km hızda test ediliyor yanilmiyorsam.@ansolak niye öyle diyon ahmet hocam ya [emoji4]benim de düz yolda 80'le 3.9'la işe gitmişiğim var hem de kış lastikleriyle
bakım sonrası bu değerlere ulaşamıyrum bir türlü. yarım litre kadar arttıHocam zaten testlerde sehir dışı 90 km hızda test ediliyor yanilmiyorsam.
Anca 60 la fln gitmek lazim isiksiz non-stop tabi.
Normal kullanimda da keske boyle yaksa )