Yarın deneyip bilgi veririm Gökhan hocam.Klima paneli vcds den 08 nolu kanalda görebilirsiniz. Kodlaması da 8 kanalda adaptasyona girin Filtering of interior air değerini aktif ederseniz panel ve medya desteğiniz varsa görebilirsiniz
Tamamdır panelin kodunu da almayı unutmayın. Desteğine bakarız.Yarın deneyip bilgi veririm Gökhan hocam.
Baktım8 kanalda adaptasyona girin Filtering of interior air değerini aktif ederseniz
Bu biofiltre dediğiniz yetkili serviste takılan eko serisi olan filtre değil galiba.@Orko hocamdan bi bilgi geldi, @Terms hocaminda dedigi gibi AirQuality sensor var der kendisi, böyleyse eğer sadece BioFiltre olsa daha iyi çalışacak demektir, @Terms hocamin ısrarli arastirmalari ve edindiği bilgiler sayesinde bunun da yapilabilecegini anlamis olduk, tesekur ederiz, kendisi BioFiltre'de takmış zaten
orko alinti:
size ufak bir bilgi ekleyim araçınızda hava kalite sensörü bulunmakta…polen filtresi arkasındaki…Tüm climactronic modelli goflerde bu sensör mevcuttur…klima ayarlarınızdaki otomatik sirkülasyon modu bu sensör sayesinde çalışır…Yanlız bu sensörün daha gelişmiş bir modeli daha bulunur, bunun da tek artısı dış nem ölçümü yapabilmesidir…Not:Odis in sensörü göstermemesine aldanmayın…arıza halinde uyarı verir…Zaten bu sensör olmasa yazılımla aircare aktif edemezdiniz…Aircare yazılım sayesin de kompresör çalışma prensibi değişimi sağlamaktadır…
DeğilBu biofiltre dediğiniz yetkili serviste takılan eko serisi olan filtre değil galiba.
O Profil bende hep var en başından bu yana ve aracı kodlayarak falan açılmadı. Sıfırından beri var ve Orta ayarda kullanıyorum. Adana sıcağında ancak idare ediyor.Bu arada benim menülerim aşağıdaki gibi. Sağdaki fan profil seçimi de kontrol ünitesi değişimi sonrası geldi.
Adamlara özellikle anti-alerjen filtre takın diyorum 2 servistir eko takıyorlar ama.Değil
Yetkili serviste takılabilen Bio Filtre kodu 5Q0819669
Filtre marketimden alabileceğini MANN Bio filtre kodu FP26009
Paylaştığım koduverin bu kodlu filtreyi takmanızı istiyorum deyin.Adamlara özellikle anti-alerjen filtre takın diyorum 2 servistir eko takıyorlar ama.