vwyedibucuk
Yeni Üye
ilginiz için teşekkür ederim.listeye katlanır aynada ekledım bu yazdıklarımı yap aracın higline üstü olur kardeşim
ilginiz için teşekkür ederim.listeye katlanır aynada ekledım bu yazdıklarımı yap aracın higline üstü olur kardeşim
Merhabalar,ben forum sitesi Tuning aksesuar ,Sponsor firma sözcüsü Okan. aracınız için Kayan sinyalli 7.5 görünüm çift J far istediğinize göre R Veya Gti dizayn Çift u Kayan sinyal far, arka dinamik sinyal kayan sinyalli stop , katlanır ayna, kaporta aksamı Body kit çeşitleri ' R- R LİNE - GTİ - 7.5 GÖRÜNÜM R LİNE şeklinde sizlere yardımcı olmak isterim. Dilerseniz istekleriniz doğrultusunda söylemiş olduğum ürünlerin boya montaj , elektrik işlemleri içinde sizlere yardımcı olabilirim, Sağlıklı bilgi açısından @metinkar ile Direkt iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim.teşekkür ederim. istanbulda bunları yaptırabileceğim yer önerisinde de bulunabilir misiniz?
merhaba okan bey. sizinle irtibata geçeceğim. teşekkürlerMerhabalar,ben forum sitesi Tuning aksesuar ,Sponsor firma sözcüsü Okan. aracınız için Kayan sinyalli 7.5 görünüm çift J far istediğinize göre R Veya Gti dizayn Çift u Kayan sinyal far, arka dinamik sinyal kayan sinyalli stop , katlanır ayna, kaporta aksamı Body kit çeşitleri ' R- R LİNE - GTİ - 7.5 GÖRÜNÜM R LİNE şeklinde sizlere yardımcı olmak isterim. Dilerseniz istekleriniz doğrultusunda söylemiş olduğum ürünlerin boya montaj , elektrik işlemleri içinde sizlere yardımcı olabilirim, Sağlıklı bilgi açısından @metinkar Direkt benimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim.