OSCAR_WILD
Üye
- İsim
- Fatih
Ben pazara kadar sabredemedim.Cumartesi mail attım.Bana da telefonla döndüler ve benzer bir muhabbet neticesinde bana en yakın hangi servisin olduğunu sorup sizden farklı olarak da konu ile ilgili dönüş yapacaklarını söylediler.Merhabalar,
Beni biraz önce doğusoto 'dan aradılar. Aynen dediğiniz gibi sizin araç uygun appconnect 'in aktifleştirilebilmesi gerekiyor. Yetkili bayiye uğrayıp aracınızı gösterebilirsiniz dediler. Benzer donanıma sahip bir arkadaş kod için sipariş verdi ama servis aktif edemedi dedim. Tam bir şey diyemedi. Yetkili servise götürürseniz onlar durumu incelenir dedi.
İnanın zamanım olsa hiç üşenmem en ufak noktayı atlamadan okkalı bir mahkeme dosyası oluşturacak yazışmaları yapıp önlerine atardım.
Diyelim ki bu gayretlerimizi herhangi bir aksiyon almadan laf salatası ile geçiştirdiler,(daha önce kullanmadığım için bilmiyorum ama) Şikayet Var gibi siteler üzerinden de (bu mevzuyu açıklığa kavuşturmadan size rahat yok mesajını vermek adına) kapılarına dayanmak nasıl olur sizce?