Aramıza hoşgeldiniz değerli Hocam.Arkadaşlar merhaba. Forumu yaklaşık 1 yıldan beri sessiz sedasız takip ediyorum. Bugün üye olayım artık dedim. Çoğunuzu yakından tanıyor gibiyim. Değerli insanların bir araya geldiği bir topluluk. Midline plus golf ile başlayıp, şu an 1.4 confort sahibi bir kullanıcı olarak hepinize merhaba tekrardan
Şimdilik tek hayalim mütevazı bir highline dsg
Değerli Hocam;Arkadaşlar merhaba. Forumu yaklaşık 1 yıldan beri sessiz sedasız takip ediyorum. Bugün üye olayım artık dedim. Çoğunuzu yakından tanıyor gibiyim. Değerli insanların bir araya geldiği bir topluluk. Midline plus golf ile başlayıp, şu an 1.4 confort sahibi bir kullanıcı olarak hepinize merhaba tekrardan
Hoş geldiniz.Arkadaşlar merhaba. Forumu yaklaşık 1 yıldan beri sessiz sedasız takip ediyorum. Bugün üye olayım artık dedim. Çoğunuzu yakından tanıyor gibiyim. Değerli insanların bir araya geldiği bir topluluk. Midline plus golf ile başlayıp, şu an 1.4 confort sahibi bir kullanıcı olarak hepinize merhaba tekrardan
İyi dilekleriniz için Teşekkür ederim @EMRAH ATTS.@Zafer degerli hocam en doğru secimi golf 5 ile baslayarak zaten yapmışsınız aracınızı güzel günlerde kullanmanızı dilerim istanbulun neresindesiniz merakımdan soruyorum bana yakınmı acaba dıye:000042-medium: