silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Değerli HocamHoşbulduk hocam teşekkürler, harika bir site olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.
Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz
Değerli HocamHoşbulduk hocam teşekkürler, harika bir site olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.
Hoşbulduk hocam teşekkürler.Değerli Hocam
Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz
15.000 gibi yapmanız doğru olur. En fazla 1.000km kadar geçin.
Değerli HocamSelamünaleyküm ben kadir matematik öğretmeniyim bugün itibariyle Pasifik mavi 1.2 golf sahibiyim nasip olursa.
Açıkçası buraya üye olmamın sebebi seviyenin yüksek olması, çirkin, gereksiz, muhalif tiplerin burada olmaması.
Forumunuz çok güzel, bilgilendirici hatta golfün Google'ı mahiyetinde bana göre, emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Hocam aramıza Hoşgeldiniz. Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.Merhabaİsmim Çağrı. Veteriner hekimim, akademisyen olarak görev yapıyorum.
Geçen hafta Seat Leon 1.2 TSI DSG Style donanım almaya gittiğim bayiden (hem Seat hem VW bayisi) Golf 1.2 TSI Comfortline DSG alarak çıktım. Ekstra olarak sürüş konfor paketi ve ışık görüş paketi var. Renk saf beyaz olarak geçiyor. Dün araç gümrükten bayiye sevkiyatı bekliyordu, ne zaman teslim edilir bilmiyorum ama en geç önümüzdeki hafta çarşamba veya perşembe dediler. Malum salı günü 30 Ağustos. Teslimat için heyecan had safhada.
Neden Golf? Leonla birlikte Jetta'ya da baktım. Hissettiren ve görülen kalite farkı Golf'te çok daha yüksekti. Muhakkak Leon ve Jetta da iyidir ama Golf bariz ben burdayım diyordu.
İnternette araç ile ilgili bilgi ararken çok forum gördüm ama burası samimi geldi.
Güzel forum, çok fazla faydalı bilgi var ama ben gene de başınızı sorularımla ağrıtabilirim.