Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhabalar ismim Oğuzhan, Sinop Boyabat’ta yaşıyorum. 2,5 yıl önce aracımı aldığımda arkasında golftutkusu.com un etiketi vardı ki hala var ama katılmak bugüne nasipmiş. Şimdiden ilgi alakanız için teşekkür eder iyi günler ve forumlar dilerim.

Merhaba arkadaşlar didimden aranızdayım:

golf7 2016 model 1.2 TSI
Hoş geldiniz hocam.  (y)

Merhabalar ismim Oğuzhan, Sinop Boyabat’ta yaşıyorum. 2,5 yıl önce aracımı aldığımda arkasında golftutkusu.com un etiketi vardı ki hala var ama katılmak bugüne nasipmiş. Şimdiden ilgi alakanız için teşekkür eder iyi günler ve forumlar dilerim.
Hoş geldiniz hocam, sticker geç de olsa işe yaramış.  (y)

merhaba , adım cem 2018 golf ile aranızdayım istanbul'da oturuyorum , sanırım sizlerden öğrenecek çok şeyim var :)  herkese kazasız belasız keyifli sürüşler :)  

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar adım kerem İstanbul'da bulunmaktayım şimdilik 2017 Polo ile aranızda bulunuyorum çok yakında model yükselterek abisi Golfe geçmeyi düşünüyorum 😀

Merhabalar 

Vw tutkunu biri olarak site dikkatimi çekti aracıma bu sitede neler yapabileceğimi keşfettim 25 yaşındayım Golf 1.0 TSI Midline Plus 2018 aracım var. Meslek olarak askeri personelim boş zamanlarımda arabam ile uğraşırım bu sayfa sayesinde aracımı dolduracağıma inanıyorum.

Saygılar 🙂.

Herkese selam arkadaşlar, Burak Koç ben. 33 yaşındayım. İstanbulda yaşıyorum. Sultangazi’de bir tuning firmamız var. Daha önce vagcom vcds konularında bilgi paylaşımlarında bulunmuştum. Gmail hesabımla giriş yaptım artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt