Hosgeldiniz, keyifli forumlarHerkese merhaba.almanya'da ikamet ediyorum.aranızda olmaktan mutluluk duyarım...
Merhaba,
2013 model 1.2TSI comfortline ile yeni golf tutkunu oldum. Foruma @HONEY Bülent abi sayesinde katıldım. Istanbulda yaşıyorum, Tekirdağlıyım. E-ticaret yapıyorum.
Keyifli forumlar dilerim.
Sis farı taktırdım 2017 aracıma bcm değişmeden , izindeyken aracı sürekli kullandım sonra babama bıraktım arabayı , ancak çok kullanmadığı için aküyü bitirmiş sonuna kadar , baktırdı kaçak olduğunu söylemişler, yaptırdığım yere gönderdim , sigorta yerini değiştirmiş şuan yanmıyor diyo babam , 1 aya izne çıkıcam yine sizden yardım isteyebilirim , hangi sigortada olması gerektiği konusunda ( dönüşe duyarlı sisler ve anahtarıda değiştirtmiştim ön sisli oda )merhabalar Afyonkarahisar da yaşıyorum.
2015 model midline plus mk7 aracım var.
Aracıma;
-Far yağmur sensörü,
-Otomatik kararan dikiz aynası
-Orjinal(dönüşe duyarlı) sis farı
-Dört bölgeli ayak altı aydınlatma
-Dijital klima
Retrofitleri yaptım. Bu konularda yardıma ihtiyacı olana arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Herkese merhabalar. Ben Mustafa, İzmirde yaşıyorum. Yaklaşık 1.5 sene önce aldığım 2013 Golf 7 araç ile katıldım. Daha önce bu forumu keşfedemediğim için çok üzgünüm açıkcası. İçerisi çok faydalı derya deniz bir bilgi ve tecrübe kaynağı. Herkese iyi forumlar.