Teşekkür ederim, hoşbuldukyusuf dedi:Meslektaşım gelmiş hoş gelmiş.Herkese merhaba, Ben Emre 28 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim.Aracımı alalı 1 aydan fazla oldu, 1.2 TSI DSG Comfortline kullanmaktayım.
Teşekkür ederim, hoşbuldukyusuf dedi:Meslektaşım gelmiş hoş gelmiş.Herkese merhaba, Ben Emre 28 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim.Aracımı alalı 1 aydan fazla oldu, 1.2 TSI DSG Comfortline kullanmaktayım.
Aytac dedi:Selamlar ismim Aytaç,yaş 32, evliyim iki kızım var. Amerikada ikamet ediyorum şu anda pilotluk eğitimi alıyorum son safhalarındayım 2-3 ay içerisinde tamamen bitmiş olacak allah izin verirse. Aslen Orduluyum ama ailem İzmirde yaşıyorlar. Amacım Passat sahibi olmak, golf biraz küçük gelecek malumunuz 2cocukla zor olacak
silvershadow dedi:Selamlar ismim Aytaç,yaş 32, evliyim iki kızım var. Amerikada ikamet ediyorum şu anda pilotluk eğitimi alıyorum son safhalarındayım 2-3 ay içerisinde tamamen bitmiş olacak allah izin verirse. Aslen Orduluyum ama ailem İzmirde yaşıyorlar. Amacım Passat sahibi olmak, golf biraz küçük gelecek malumunuz 2cocukla zor olacak
Gökhan dedi:Selamlar ismim Aytaç,yaş 32, evliyim iki kızım var. Amerikada ikamet ediyorum şu anda pilotluk eğitimi alıyorum son safhalarındayım 2-3 ay içerisinde tamamen bitmiş olacak allah izin verirse. Aslen Orduluyum ama ailem İzmirde yaşıyorlar. Amacım Passat sahibi olmak, golf biraz küçük gelecek malumunuz 2cocukla zor olacak
hahaha, ince görmüşsünüz bravo;DGökhan dedi:Hocam bizde golf gelince pilot olcaz
Sizin oralarda akşam saat sekize ön var bizde ise sabah 5 e ön var. Ama bunca saat farkına karşın Golf tutkumuz tamamen aynı ☺wings35 dedi:selamlar ben Yıldıray, 35 yaşında bir çocuk babası... yukarıdaki AYTAÇ ın abisi ) bende pilotum şimdilik USA yaşamaktayım kısmetse az kaldı dönmeme.. saygılar