Hoş geldiniz hocam. Böyle düşünmeniz çok hoş. Teşekkürler.
Hangi donanım, hangi motor seçeneği var aklınızda.
hoşbulduk.polo 2010 dsg sahibiyim ve otomobilde almanlar çok iyi jetta ve golf arasında kalmıştım.jettayı çocuk oyuncağına çevirdiler resmen o yok bu yok motor değişiklikleri v.s resmen itici geldi.Bekarım ayrıca golfun kalitesi ve oturmuş bir marka olması.....
Engelli bir sürücüyüm (Ötv den muafız 5 yıl aracı satmıyoruz mtv ödemiyoruz) o yüzden aracım ister istemez dsg olmak zorunda bunun dışında
5.5 yıldır kullandığım aracım 37.000 km çok km yapan birisi değilim evden işe işten eve günlük 10 km o yüzden
*1.4 TSİ 125 PS Highline DSG veya 150 Ps arasındaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum
*Bi-Xenon farlar ve LED gündüz sürüş farları.
*Adaptif Hız Sabitleyici ve Şehir içi acil fren desteği (Front Assist): ACC
*Kör Nokta Asistanı ve Şerit Takip Asistanı (PFT)
*Adaptif Şasi kontrolü "DCC" ve Sürüş profili seçme (PDD)
*PARK ASSİST
*Elektrikli yan aynalar (Daha bu sabah aynama çarptılar
Polo da bu özellikler yok maalesef almışken bir kez alıcam konfor + güvenlik ağırlık olması istiyorum forumu yeni araştırıyorum sizin gibi tecrubeli arkadaşlar benim gibi yeni golf sahibi olacak arkadaşlara (şunu eklet bu o zaman bedava gelmiş olur şu özellikte bunun yanında olmalı gibi ) çok yararlı ve (müşteri temsilcisinin işine gelmeyecek) bilgiler vermiş
Siz tercihlerim için ne düşünüyorsunuz ne eksik ne fazla lütfen belirtiniz dediğim gibi ben bu donanımların püf noktasını bilmiyorum ilginiz ve cevabınız için teşekkürler