necokyar86
Üye
Hoş geldiniz safalar getirdiniz. Bu ender araca sahip olduğunuz için çok şanslısınız. Ayrıca araçta sizin gibi bir sahibi olduğu için çok şanslı. Güle güle kullanın@EMRAH ATTS
Ilhami yazici golf 1.8 kullanicisiyim aracim 98 modeldir ilk sahibiyim tek kotu aliskanligim vw sesevgisidir
Saygilar sevgilerle
Ali hocam, golf tutkusuna hoş geldiniz, sıcak samimi ortam içerisinde sizin bizden, bizim sizden öğreneceğimiz çok şey vardır. Aracınız muhteşem, güzel günlerde kullanın.Arkadaşlar merhaba gruba yeni katıldım Erzincan dan Ali ben 1.4 tsi act dsg 150 PS highline cam tavan uled aracım var.
Ali hocam aramıza Hoşgeldiniz. ACT candırArkadaşlar merhaba gruba yeni katıldım Erzincan dan Ali ben 1.4 tsi act dsg 150 PS highline cam tavan uled aracım var.
Değerli Ali Hocam,Arkadaşlar merhaba gruba yeni katıldım Erzincan dan Ali ben 1.4 tsi act dsg 150 PS highline cam tavan uled aracım var.
Maşallah. Ne güzel araç aramıza hoş geldiniz.Arkadaşlar merhaba gruba yeni katıldım Erzincan dan Ali ben 1.4 tsi act dsg 150 PS highline cam tavan uled aracım var.