Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Herkese Merhaba,
Adım Metehan Kocaeli'de yaşıyorum, kamu kurumunda memurum 15 yıldır forumu takip ediyorum, değerli bilgilerinizden istifade etmek ve tecrübelerimi paylaşmak için üye oldum, özellikle VCSD kodlama ile ilgileniyorum, yurt dışı yurt içi bir çok forumdan araştırma yapıyorum, ama en aktif forum olarak burayı taktir ediyorum. Kuranların eline sağlık.

Herkese Merhaba,
Adım Metehan Kocaeli'de yaşıyorum, kamu kurumunda memurum 15 yıldır forumu takip ediyorum, değerli bilgilerinizden istifade etmek ve tecrübelerimi paylaşmak için üye oldum, özellikle VCSD kodlama ile ilgileniyorum, yurt dışı yurt içi bir çok forumdan araştırma yapıyorum, ama en aktif forum olarak burayı taktir ediyorum. Kuranların eline sağlık.
Merhaba, hoş geldiniz. Ayağınızın tozuyla bana Odis cihazı ile kapı kilitlenip açılırken korna çalması için kodlayamayı tarif eder misiniz ? :)

Merhabalar,
İsmim Erkan, Antalya ' da yaşıyorum, daha önce Golf 5 ve Golf 7 araçları kullandım, şimdi ise 2022 Model Golf 8 R-Line ile aranıza katıldım.
Herkese iyi formlar dilerim.
Herkese selamlar,

İsmin Mert 30 yaşındayım. Özel bir şirkette kontrol mühendisi olarak çalışıyorum. 5.12.2024 tarihinde ilk kez kendime ait bir otomobilim oldu. 🧿
Aranıza, 2012 Golf MK 6 1.6 TDI Comfortline ile katıldım. Herkese iyi forumlar dilerim.
Selamlar herkese ,

Sezer ben 34 yaşındayım. Sabiha Gökcen Havalimanı kulesinde uçuş harekat koordinatörüyüm. Golf 7,5 dönüşüm 1.4Tsi 122 aracım ile aranıza katıldım.

Hoşgeldiniz arkadaşlar...

Merhaba, hoş geldiniz. Ayağınızın tozuyla bana Odis cihazı ile kapı kilitlenip açılırken korna çalması için kodlayamayı tarif eder misiniz ? :)

Herkese Merhaba,

Ahmet Mert Yılmaz ben, İstanbul'da yaşıyorum İnşaat mühendisiyim ve yenilenebilir enerji sektöründe çalışıyorum.

Aslında aracım 2015 model makyajlı kasa Scirocco ancak aktif ve güzel bir forum olduğunuzu farkettim dahil olmak istedim, özellikle de kodlama açısından yardımlaşmak istiyorum.

Teşekkürler, herkese iyi forumlar dilerim.

Herkese Merhaba,

Ahmet Mert Yılmaz ben, İstanbul'da yaşıyorum İnşaat mühendisiyim ve yenilenebilir enerji sektöründe çalışıyorum.

Aslında aracım 2015 model makyajlı kasa Scirocco ancak aktif ve güzel bir forum olduğunuzu farkettim dahil olmak istedim, özellikle de kodlama açısından yardımlaşmak istiyorum.

Hoş geldin...

Herkese Merhaba,

Hoş geldin Ahmet Mert hocam, seni burada da görmek ne güzel :)

Geri
Üst Alt