Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Selamlar millet. İsmim Evrim bende yeni katıldım aranıza. İlk defa araç alacağım, Golf Style paket düşünüyorum. Forumda bayilerden alınan güncel fiyatlara ve kredi şartlarına vs dair bir konu göremedim. Varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Hoşgeldin…
Genel bir başlığımız forum içinde mevcut…
Fiyat ve düşünceler üyelerimizin kattığı bilgilerdir…
Sende ilaveler yapabilirsin…
https://www.golftutkusu.com/topic/13750-sifir-arac-teklifi-alanlar/

Herkese merhaba bende yeni üye oldum 42 yaşındayım mühendisim 2024 golf 8.5 manuel sahibiyim daha önce bir çok vosvogen ve diğer marka araçları kullandım meslekten kaynaklanan motor bilgim var biraz hoby olarak arabalardan anlarım biraz

Herkese merhaba bende yeni üye oldum 42 yaşındayım mühendisim 2024 golf 8.5 manuel sahibiyim daha önce bir çok vosvogen ve diğer marka araçları kullandım meslekten kaynaklanan motor bilgim var biraz hoby olarak arabalardan anlarım biraz

Merhaba Adım Enes yaş 28 Aracım Golf 8.5 impression paket (manuel). Herkese iyi forumlar

Hoş geldiniz…

Merhaba aracım 2024 golf imression manuel. Herkese iyi forumlar
Merhaba Adım Enes yaş 28 Aracım Golf 8.5 impression paket (manuel). Herkese iyi forumlar
Hosgeldiniz

Merhabalar ben Fatih forumda yeniyim yakın zamanda Polo araç satın aldım hem tecrübelerimi aktarmak hem yardıma ihtiyacım olan konularda destek almak için aranıza katıldım nickim Valiant soy ismimden geliyor :)

Geri