Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Herkese selamlar! Adım Uğur Yaş 22, yarışmaya 2013 Golf 7 1.2Tsi Midline Plus'la Kocaeli'den katılıyorum. Hayırlı bayramlar dileyip konu açmak için kaçıyorum :)

Merhabalar ben Hamza

Leon 2014 Style dan 2024 Golf 8.5 life a geçiş yaptım. Yaklaşık 7 aydır aracı kullanıyorum.

Aynı platform kullanmalarına rağmen yol tutuşu konusunda golf a hayran kaldım. Fakat bazı yazılımsal sorunları olduğunu düşünüyorum aracın. Garanti sürecince bu sorunların giderilmesini bekleyeceğim. Süreç sonunda herhangi bir gelişme olmazsa aracı sevsemde değiştirmek zorunda kalacağım sanırım.

Merhabalar ben Hamza

Leon 2014 Style dan 2024 Golf 8.5 life a geçiş yaptım. Yaklaşık 7 aydır aracı kullanıyorum.

Aynı platform kullanmalarına rağmen yol tutuşu konusunda golf a hayran kaldım. Fakat bazı yazılımsal sorunları olduğunu düşünüyorum aracın. Garanti sürecince bu sorunların giderilmesini bekleyeceğim. Süreç sonunda herhangi bir gelişme olmazsa aracı sevsemde değiştirmek zorunda kalacağım sanırım.

Aramıza hoş geldin Hamza…
Golf 8.5 de bir öncekin Mk8 de olduğundan daha çok yazılımsal sorunlar var servisler de bilmiyor bazen neyin ne olduğunu…
Hatta bir arkadaşım yeni tiguan aldı o daha berbat kapılarda sorun başlamış kendi kendine açılıyormuş bırakmış servise…

Geri