fcsrn
Moderatör
Seni mi kıracağım Abicimr n 'in eren olabileceğini düşünmemiştim, ben de en çok bu lakabı merak ediyordum,
aslında sadece @eren yok, bence onu al burada yeterince tanınıyorsun sn koordinatörüm
ne dersin? :000044-medium:
Seni mi kıracağım Abicimr n 'in eren olabileceğini düşünmemiştim, ben de en çok bu lakabı merak ediyordum,
aslında sadece @eren yok, bence onu al burada yeterince tanınıyorsun sn koordinatörüm
ne dersin? :000044-medium:
Değerli Hocam,Lise yıllarındaydım;
Gora'yı izledik çıkıyoruz jeneriğinde Sagopa Kajmer çalıyordu.
O zamana kadar tanımıyordum kendisini
Sonrasında dinlemeye başladım şarkılarını değişik sözler falan ilgimi çekiyor ister istemez neyse
Bir gün arkadaşlardan biri sigara uzattı çektim bir kere aslında içtiğim de yoktu o zamana kadar;
Dumanı üflediğim de Sagopa'nın sözleri geldi aklıma hemen ve o günden sonra bu nicki kullanmaya başladım forumlarda.
Tabi reislik kısmına gelecek olursak lise yılları işte herkes kadar reistik bizde &: şaka tabi
Şarkının sözlerine gelecek olursam şu şekildeydi :
İlk sigarayla merhabalaşmamda kendimi kabile reisi sanmıştım.
Arkadaşım bir canavarmış... Malesef çok geç anladım.
Çakmak onun ellerindeydi..
Böyle bir hikaye bizimkide.
@silvershadow
Siz hangisini tercih ederseniz bize her türlü uyar değerli Hocam. Samimiyetten dolayı isminizi yazmanız sevindirdi.Normaldeki nickim farklı ama burada nedense İsmimi yazmak istedim(belkide sayfanın samimiyetini hissettim). Eğer nick olmasının daha uygun olduğunu düşünen varsa hemen gerekli şekilde giderebilirim. İkisi de bana uyar
Değerli Hocam;Normaldeki nickim farklı ama burada nedense İsmimi yazmak istedim(belkide sayfanın samimiyetini hissettim). Eğer nick olmasının daha uygun olduğunu düşünen varsa hemen gerekli şekilde giderebilirim. İkisi de bana uyar
@silvershadow @fcsrn Hayatım boyunca hep şeffaf olmaya çalıştım. Şeffaf olmak iyidir hocam bu şekilde kalsın, teşekkür ederim.Değerli Hocam;
Ne mutlu bizlere sizi böyle hissettirebildiysek.
İster isminiz ister nick. size kalmış tercihiniz.
Başından beri okudum konuları nedense senin nick geldi aklıma, dedim bal = baklava konuyuda hortlatmışsın süper olmuşSoyismim eennngilizcasi
15 yildir bu nick ile motosiklet grubunda kullaninca yapisti nick