dogukann922
Üye
- İsim
- Doğukan
Arkadaşlar merhaba. Golf 7 aracıma yazlık lastik almak istiyorum. Öneri yapabilecek olan varsa sevinirim. Üzerindeki lastik ebatı : 215 45 17
Ebat yanlış., 225 45 R17 olması lazım.Arkadaşlar merhaba. Golf 7 aracıma yazlık lastik almak istiyorum. Öneri yapabilecek olan varsa sevinirim. Üzerindeki lastik ebatı : 215 45 17
Bu çok ucu açık bir konu., aracı kullanım tarzınız, bütçeniz, bulunduğunuz şehirdeki asfaltın durumu, lastikten beklentileriniz vs.. bu etkenleri iyi analiz edip ona göre bir lastik seçmeniz lazım.doğrudur hocam
Üzerinde kormoran takılı igrenc bir lastik.tesekkürlerBilindik markalardan şaşma. Alt segment bile olsa Goodyear Prelli bunlardan birini tercih et. sava, kormoran, eagle, jinyu bunlardan ve bunlara benzerlerden uzak dur.
Semperit Speed Life 3 (fiyat/performans olarak alabileceğiniz en iyi lastiktir, şayet bulabilirseniz.)Ankara'da yaşıyorum. Aracı haftada 2 kere anca kullanıyorum. Toplam yaptığım haftada 100 km dir. Bütçem şuan kısıtlı. Üst segment lastik markalarına malesef yetmiyor.
Çok tesekkürler hocamSemperit Speed Life 3 (fiyat/performans olarak alabileceğiniz en iyi lastiktir, şayet bulabilirseniz.)
Goodyear EfficientGrip Performance 2
Nokian Wet Proof
Fiyat olarakta uygun. Yol tutusu nasılfalken lastik tek geçerim özellikle 4 mevsimde ben yazlık kullanıyorum hiç sıkıntı yok 2 yıldır