Gayet iyi ben problem yaşamadımFiyat olarakta uygun. Yol tutusu nasıl
Gayet iyi ben problem yaşamadımFiyat olarakta uygun. Yol tutusu nasıl
Selam, S60 ve Octavia 'daki ebat nedir.?1.000 lira üzerine çıkılacaksa pc6 öneririm 2 yıldır 3 aracımızda takılı s60/golf7(dijon)/Octavia herhangi bir memnuniyetsizliğimiz yok. Sesi biraz fazla, sertlik olarakta çok yumuşak değil ama konforu baltalamıyor; yol tutuşu bizi tatmin ediyor. Yenilerde aynı ebat lastiği aşağıdaki linkten arkadaşımın astrası için aldık.
https://www.lastikcim.com.tr/contin...=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma
235/45R17, 205/55R16Selam, S60 ve Octavia 'daki ebat nedir.?
cpc6 kullanıyorum bende 1 yıldır. kuruda idare ama yağışta anormal yol tutuyor.Gectigimiz ay golf act aracima michelin pilot sport 5 taktirmistim 1500 km sonunda uzun yol sehir ici siddetli yagista vs gerek sessizligi (cpc6 ya gore) gerek performansi islak yolda basarisi ile memnun kaldim sadece sanki kuru yolda cpc6 daha iyiydi gibi geldi bana
Ben 3.5 sene kullandim hocam bu lastigi sesinden sikayetciydim ilk gunden beri yol sesi 3.5 sene sonunda uguldama basladi 90 100 km saatte harici ekstra kotu birsey yasamadimcpc6 kullanıyorum bende 1 yıldır. kuruda idare ama yağışta anormal yol tutuyor.