Metalbocek
Yeni Üye
Merhaba ben de geçen hafta golf 7 confortline aldım rcd330 edinmek istiyorum ama AliExpress de güven veren ürünler bulamadım aldığınız ürünün linkini paylaşır mısınız?Aliexpress üzerinden rcd330 aldım 7 highline ekran olan. Mikrofon usb soketleri ekranın üzerinde.
Bende ses kalitesi kötü diye yorumlar okumuştum ama 5 inç ekrandan gectıkten sonra bariz sekılde ses kalitem yükseldi usb ve Bluetooth da ses baya hoşuma gitti. Hızlı dokunmatigi güzel Bluetooth baglantısı hızlı Türkçe olarak eksiğini görmedim.
Çok aramam ama gizli menüden video oynatma özelliğide var aliexpres uzerınden aldım 2.250 liraya hala ekran almadıysanız bu fiyatlara kesinlikle öneririm
Rcd330 lar 7.5 Comfort'la gelen 6.5" Ekranli teyp ile ayni gorunumde, ya da tuşlu olan 6.5" versiyon var, bu mu dediğiniz yoksa farklı bi urun mu aldınız acaba, fotograf paylasabilirmisin? Denedigimiz tum Rcd330 lar bariz ses kalitesi düşük dü çünkü, 5" olanlardan bile düşüktü.Aliexpress üzerinden rcd330 aldım 7 highline ekran olan. Mikrofon usb soketleri ekranın üzerinde.
Bende ses kalitesi kötü diye yorumlar okumuştum ama 5 inç ekrandan gectıkten sonra bariz sekılde ses kalitem yükseldi usb ve Bluetooth da ses baya hoşuma gitti. Hızlı dokunmatigi güzel Bluetooth baglantısı hızlı Türkçe olarak eksiğini görmedim.
Çok aramam ama gizli menüden video oynatma özelliğide var aliexpres uzerınden aldım 2.250 liraya hala ekran almadıysanız bu fiyatlara kesinlikle öneririm
Bu benim aldığım. Sadece ben değil arabaya binen herkes farketti eski 5” ekrana göre ses kalitem baya arttı usb Bluetooth için diyorum tabii radyo dinlemedim onu bilmiyorum ama ben çok memnunumRcd330 lar 7.5 Comfort'la gelen 6.5" Ekranli teyp ile ayni gorunumde, ya da tuşlu olan 6.5" versiyon var, bu mu dediğiniz yoksa farklı bi urun mu aldınız acaba, fotograf paylasabilirmisin? Denedigimiz tum Rcd330 lar bariz ses kalitesi düşük dü çünkü, 5" olanlardan bile düşüktü.