Semih
Üye
- İsim
- Semih
Moderatör tarafında düzenlendi:
Film olayını doğru düşündünüz. 1.2 fiyat olarak iyidir. Bu opsiyonları alıyorsanız imkan varsa 1.4 manuel düşünün derim ben. Hem satarken değeri korursunuz hem de 5' ekran bu kadar opsiyona az kalırAyrıca fiyatı öakul geldi sizin görüşlerinizi almak isterim şuanda 75.800 fakat dahada bişeyler yapacaklarını söylediler koltuğuda eklersek 74-75 bandı baya iyi gibi duruyor ayrıca karartılmış camı bilerek istemedim film yaptırmayı düşündüğümden dolayı...
Çok haklısınız hocam. Vergi sistemi değişmeli. Tamam pahallı araç pahallı olsun ama daha farklı bir çözüm olmalı@yusuf doğru söze laf yok yanlız keşke ülkemizde vergiler hacime göre değilde araç bedeline göre olsa 1.4 bile değil 2.0 alınırda işte neyazıkki bazı koşullar böyle yönlendiriyor ayrıca 110 motor (önceki aracım trip astra h ) gayet canlı geldi nasip bakalım ileride başka araçlarda inşallah 125 fiyatına 150 olsa hiç düşünmezdim saygılar hayırlı geceler
Değerli Semih Hocam,@silvershadowbu durumda değişikliği kabul ediyorlar heralde yanlışmıyım..???
Ekli dosyayı görüntüle 3105
Amin Degerli Hocam..@silvershadowhayırlısı artık hocam allah ömür verirse daha çok araç alınır satılır sizinde fikrinize danışırız teşekkürler saygılar...