Hocam takdir sizin tabiki golf her haliyle güzel bizimkisi biraz daha aracı lezzetli yapmak@kimi-emdvalla hocam uzadıkça uzadı temmuzun 4 teslim dio oda arife inşaallah haziran sonu burda olurda bayrama arabasız girmemiş olurum hayırlısı bakalım durban beni burada biraz fazla yorar die düşündüm heryer çukur çekindim işin açıkcası...
Abartma değil hasan hocam her daim büyüklerimizden birşeyler öğrenmişimdir sizin aracı oluşturmanız bakış açınız ince detayları yakalamanızda bize vizyon kattı. Vosmere gelincede biz ankarada borusanı gta olarak dize getirdik vosmer hak getire@kimi-emd Aman Semih Hocam çok abartmayın, tecrübe mecrübe, yok öyle bir şey. Sadece bir müşteriyiz, ve alacağımız ürün hakkında keşke dememek amaçlı önceden bilgilenme çapasıdır altı üstü.
Salona alt tarafı bir halı söktürüp sistre yaptırdım geçenlerde, öncesinde bir ay araştırdım, doğrusu-sağlıklısı olsun diye, yapı bu yani, her konuda böyleyiz anlayacağınız, yaşla, engin tecrübe ile alakası yok.
Gelin gelin de içeriye sokarlar mı bilemem, Vosmer burası, anlatılmaz, yaşanır...
Saygılar...
Valla ne diyim ayıplı mal döngüsü sonra lastik fin. Hasan hocamın araç teslimi sabah başlar mesai bitene kadar devam eder diye düşünmüştüm ama meslek gereği mühendisler çok detaycı oluyor. bir Mühendise de bu yakışır bence.Abartma değil hasan hocam her daim büyüklerimizden birşeyler öğrenmişimdir sizin aracı oluşturmanız bakış açınız ince detayları yakalamanızda bize vizyon kattı. Vosmere gelincede biz ankarada borusanı gta olarak dize getirdik vosmer hak getire
hocam olması gerekende o aslındaaracı stler hemen verip geçiyolar. Bizlerde araç alma heyecanıyla arşı alaya uzanıyoruz bundan dolayı da araçta bi kusur hata varsa farkedemiyoruz ben sıfır araç alsam yanımda @HaK hasan hocam gibi serin biri olsun isterim ki aracta sorun varsa farkedebleyim saygılar .....Valla ne diyim ayıplı mal döngüsü sonra lastik fin. Hakkı hocamın araç teslimi sabah başlar mesai bitene kadar devam eder diye düşünmüştüm ama meslek gereği mühendisler çok detaycı oluyor. bir Mühendise de bu yakışır bence.
Semih Hocam, pazarlığı sipariş verirken yapmıyorsunuz zaten, aracınız bayiiye gelince yapıyorsunuz. Geç kalmış sayılmazsınız yani.@kimi-emdvalla hocam uzadıkça uzadı temmuzun 4 teslim dio oda arife inşaallah haziran sonu burda olurda bayrama arabasız girmemiş olurum hayırlısı bakalım durban beni burada biraz fazla yorar die düşündüm heryer çukur çekindim işin açıkcası...
@HaKHocam verdik siparişi bidaha araç alacağım zaman tecrübe etmiş oldum daha önce hazır arabayı bayiden alıp gitmiştim sipariş tecrübem yoktu...
Saygılar iyi günler...
Hocam bizde destek atarız @HaK hasan hocamla alırsan :'(bir daha Golf alirsam.@HaK hocamla alicam.
mobil cihazdan tapatalk ile gonderildi..yazim yanlisi icin kusura bakmayin. One Life Thug Life
Değerli Hocam;OnurD7 dedi:Ben siparişi Haziran ayında verdim 2017 şasi olacak, geçen yıl hangi değişiklikler oldu yeni şasi üretiminde ?