Kamera icin cihazda giris yeri yok arkadaslar.eski yani aracinizdaki mevcut unite ne ise gelen cihazda o. Cihazla beraber gelen ekstra kablo vb bir sey yok. Yani su haliyle gelecek cihaza kamera baglanmiyo. Kamera icin ekstra ara kutu ve kablo ile beraber kamera almalisiniz. Bunlarin maliyeti de cihazdan pahali oluyo. Hele ki orjinal amblem kamera baglarsaniz maliyet 2.000 tl yi bulabilir.Ürünü alıp taktırdıktan sonra kamera da taktırmaya karar veren ve mantıklı-uygun fiyatlı bir ürün bulan olursa bilgi verirse süper olur
Ben de aslında taktırsam mı diyorum ama satıcının ürünleri beğenmedim aynı şekilde.
Orjinal medialardaki bluetooth özelliği maalesef midline ve Comfortline araçlarda çalışmıyor. Çözüm olacaktır mutlaka ama, sabretmek gerekli. Şimdi de şeytan dürtüyor ama, daha çok yeni aldım. Tüm kodlamalar yapıldı. Medianın içindeki bir koruma durumuymuş. Alan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah. Çok yerinde ve güzel bir alışveriş. İçerisindeki proğram 6.5" ile birebir aynı. Sadece radyo logoları ve albüm kapakları çıkmıyor sanırım.6.5 cihazda bluetooth var hocam. Nasil calismaz. Sizde mikrofon falan yok ama mikrofon taktirdiniz mi ? Araca gore kodlama yapildi mi ? Calismasi lazim bunlar yapildiktan sonra.