cglrglby
Üye
- İsim
- Çağlar
75$ takılmaz. Tam yazabilir.@yusuf Şimdi Patrik ile konuştum, bu fiyata kablo dahil değil dedi.
Gümrük için 40$ yazarım dedi. Size sorum olacak ?
40$ + 35$ gümrük fiyatı ile toplamda 75$ olunca gümrüğe takılıyormu ürün?
Gümrüğe takılmaması için ürünün mü yoksa toplam fiyatın mı 75 doların altında olması lazım ?
Bende başka bir satıcıdan 40dolar+36dolar kargo ile aldım. Yasal sınır 100 dolar ya da 75 euro imiş.Tamam buldum netten, 40$ mış. Gümrükten geçermiş. :000074-medium:
Hocam kodlama olmadan çalışıyor direk. Sadece bazı özellikler için lazım kodlama. Hangi şehirde yaşıyorsunuz.Merhaba arkadaşlar bende bu yeni multimedia dan almak istiyorum ama sanırım kodlama gerekiyormuş taktıktan sonra. bende kodlama kablosu yok nasıl yapabilirim?
Çalıştıramadım. Ekstra bişey de denemedim. Patrick eski radyoyu tak onda dene dedi ama ona da üşendim açıkçası.@Anilatay Hocam kamera işini ne yaptınız , çalıştırabildiniz mi?
özelden mesaj attım.https://www.aliexpress.com/item/Original-Car-Radio-Golf-7-MK7-VII-Radio-MIB-System-Support-Bluetooth-Car-Info-5GG-035/32545766282.html?spm=2114.13010608.0.0.vzWaJN
Ürün satıcısı Lisa Du, çok şeker bi kız arkadaş. Siparşimi verdim, Patrick pek ilgilenmedi benimle. Gümrüğe takılmaması için de 30$ gibi bir ücret yazabilirim dedi, bende fazla abartmaya gerek yok dedim. 40$ yazacak, yani direk ürünün fiyatını. Umarım sıkıntı çıkmaz ve sağ salim ürün elime ulaşır.
Ankarada taktırmak için bir yer bulmam lazım, fikri olan yada taktıran varsa yardımlarını bekliyorum.